Ahoj ,snažím se koupit 8 letenek do Bangkoku. Kupuji přímo na stránkách společnosti. Když zadávám platnost dokladu pod políčkem se mi objeví  Datum spotřeby Neexistence platnosta není možné rezervaci dokončit.Může mi někdo prosím poradit.DíkySilva .

letenka s Aeroflotem

Založila ve fóru Hledám letenku

11 reakcí

Ahoj ,snažím se koupit 8 letenek do Bangkoku. Kupuji přímo na stránkách společnosti. Když zadávám platnost dokladu pod políčkem se mi objeví  

Datum spotřeby

Neexistence platnost

a není možné rezervaci dokončit.

Může mi někdo prosím poradit.

Díky

Silva

0

a) Neletět s Rusáky.

a/nebo 

b) Koupit jinde: https://www.cestujlevne.com/letenky

0 Citovat

JJ to jsem chtěla, jenže tady mi to tu letenku co je na stránce Aeroflotu nevyhledá .

0 Citovat

Skyscanner to najde? Co jiný český nebo spolehlivý zahraniční prodejce?

0 Citovat

ahoj , najde,  ale nejde mi to koupit  ani tam:)

Tak nevím, jestli ty letenky nejsou, nebo dělám nějakou hloupou chybu.

0 Citovat

Aeroflot predava v jednej tarifnej triede maximalne 7 miest preto sa vam to neda kupit cez agentury respektive vam letenku pre 8 osob nevyhlada. Na ich stranke vidim ze ponukaju maximalne pre 6 osob. Ako ste sa dostali uz k zadavaniu dokladov?

0 Citovat

Přes agentury to šlo zadat,ale ne zaplatit.  Zadala jsem data a kartu a po pokusu o zaplacení, mi napsali že je košík prázdný ať  provedu platbu. Platba neproběhla, karta ok.

Na jejich stránkách jsem zkoušela zadat nejdříve 6 osob a pak 2.  Ale i tak to píše u zadávání platnosti dokladu neexistence platnosti a to ještě dříve, než začnu cokoli zadávat...

0 Citovat

To jako hlásí stejnou chybu při platbě i třeba Pelikán nebo jiný prodejce, na kterého to skyscanner přesměruje? Přímo na skyscanneru to samozřejmě koupit nejde nikdy.

0 Citovat

letenky vidím při vyhledávání jak u Aeroflotu, Skyscanner, Airtickets - pokoušela jsem se je koupit i přes Mytrip, GotoGate ....

0 Citovat

Výborný výber

0 Citovat

Nemáš prostě chybu v datu platnosti pasu? Nechce to třeba automaticky konec platnosti pasu déle než 6 měsíců po posledním letu v rezervaci a některý z vašich pasů to nesplňuje? Nebo nezadáváš datum ve špatném formátu?

0 Citovat

fakt to mám všechno ok :) 

to  se mi ještě nestalo, dokonce jsem volala do Prahy na Aeroflot ale poradit s nákupem on-line neumí.  Tady na cestujlevně ty letenky nevidím.  Možná  neexistují :)

 Tak třeba poletím jinam :)


0
11 reakcí