Ahoj! na konci března letím z Bali do ČR, v srpnu 2019 pak zase zpět sem. Máte někdo nějaké travel-hacky jak na levné letenky? Ať už přes netradiční destinace třeba s přespáním nebo konkrétní letecké společnosti... uvažuju o separate letenkách, protože při cestě do ČR jedu s kufrem, zpět do Indo pak jen s batůžkem. Slyšela sem všemožné reference na Scoot - posdílíte svůj příběh? Pak mám jeden konkrétní dotaz na občasné akční letenky teď převážně přes Xiamen. Je akce na zpáteční let Praha-Bali Bali-Praha právě s oním přestupem v Číně, když koupím v akci (skrz výhodnou cenu) a na let Praha-Bali nenasednu (protože sem už na Bali) - ruší se celý let, tedy i ten zpáteční? Děkuji moc za veškeré produktivní a prospěšné reakce!Luci .

Bali-Praha

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Ahoj! 


na konci března letím z Bali do ČR, v srpnu 2019 pak zase zpět sem. Máte někdo nějaké travel-hacky jak na levné letenky? Ať už přes netradiční destinace třeba s přespáním nebo konkrétní letecké společnosti... uvažuju o separate letenkách, protože při cestě do ČR jedu s kufrem, zpět do Indo pak jen s batůžkem. Slyšela sem všemožné reference na Scoot - posdílíte svůj příběh? 


Pak mám jeden konkrétní dotaz na občasné akční letenky teď převážně přes Xiamen. Je akce na zpáteční let Praha-Bali Bali-Praha právě s oním přestupem v Číně, když koupím v akci (skrz výhodnou cenu) a na let Praha-Bali nenasednu (protože sem už na Bali) - ruší se celý let, tedy i ten zpáteční? 


Děkuji moc za veškeré produktivní a prospěšné reakce!

Luci

0

Ano, rusi se cely let.

0
1 reakce