Zdravím, potřeboval bych co nejlevněji letenku z Londýna do Prahy na 17.9., ráno přilítám na Heathrow. Zatim mi vychází 2 možnosti - buď za 3 tisíce rovnou z Heathrow nebo za něco přes 1 tisíc s nějakou nízkonákladovkou z jiného letišti, což ale po dopočítání přesunu mezi letišti a odbavení zavazadla vychází zase na ty 3 tisíce. Myslíte že je/bude nějaká levnější možnost/akce nebo už bych si měl vybrat něco z výše zmíněných? Díky za rady. .

Londýn -> Praha

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Zdravím, potřeboval bych co nejlevněji letenku z Londýna do Prahy na 17.9., ráno přilítám na Heathrow. Zatim mi vychází 2 možnosti - buď za 3 tisíce rovnou z Heathrow nebo za něco přes 1 tisíc s nějakou nízkonákladovkou z jiného letišti, což ale po dopočítání přesunu mezi letišti a odbavení zavazadla vychází zase na ty 3 tisíce. Myslíte že je/bude nějaká levnější možnost/akce nebo už bych si měl vybrat něco z výše zmíněných? Díky za rady.

0

Taky se připojuju nějaka levna letenka z anglie do Prahy, Brna , Vidne, Bratislavi?:) v červenci ? jednosměrná díky smiley.

0 Citovat

Di dik ale ja to chci z Anglie do CR smiley a to zacinaji od 75 liber to je doba pálka.

0 Citovat

Ahoj, taky poprosim o radu.
Letenka do Londyna 8.8. (mel by to byt patek) a zpet v nedeli 10.8.
Diky za tipy smiley

0 Citovat

Dekuji take za napad, nemaji Germani obcas nejakou akci?
Dale jak se dostat nejlevneji z centra na letiste Heathrow a dale mne zajima, z jakeho to odleta terminalu.
Dekuji za informace,ale do GB pojedu pristi rok poprve.

0
4 reakce