Velikonoční okruh Pomořanskem, Braniborskem a Berlínem. Pro pohyb v těchto regionech využijete zemskou jízdenku Berlin-Brandenburg-Ticket za 29 € (max. 5 osob), která platí i na vybrané regionální vlaky ze Štětína do Berlína, a samozřejmě i na MHD v Berlíně. Během velikonočního pondělí bude platit již od půlnoci, jinak od 9 hodin. Krakov - Štětín 33 zł / 200 Kč https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...0//1/0/0/0 Berlín - Brno 5 € / 130 Kč https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...3//1/0/0/0 Pokud vás tento tip nadchne, setkáme se na palubě ;-)  .

[FR] Krakov - Štětín / Berlín - Brno 330 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Velikonoční okruh Pomořanskem, Braniborskem a Berlínem.

Pro pohyb v těchto regionech využijete zemskou jízdenku Berlin-Brandenburg-Ticket za 29 € (max. 5 osob), která platí i na vybrané regionální vlaky ze Štětína do Berlína, a samozřejmě i na MHD v Berlíně. Během velikonočního pondělí bude platit již od půlnoci, jinak od 9 hodin.

Krakov - Štětín 33 zł / 200 Kč

https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...0//1/0/0/0


Berlín - Brno 5 € / 130 Kč

https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...3//1/0/0/0



Pokud vás tento tip nadchne, setkáme se na palubě ;-)


krk-szz.png
sxf-brq.png

0

Pks Štetin ma jizdenky do Berlina od ~1€ tak sice levnej pokud nekdo ne bude jezdit po kraji.

+ ubytovani v Štetine je taky levnejsi (nez v Berline), ibis stoji 10€ na osobu at cestuji 2 spolu, nebo asi 7€ pro 3. Kazdopadne 20,5€


na dojezd do Krakova celkem dobre patri vlak Leo Expressu v patecni vecer, jizdenky z Ostravy SVINOVA (pouze) jsou slevnene na vychaza tak 169 korun za celek. 

Pozde doporucim si uzit nocni zazitky a pozde na letiste.

0
1 reakce