Zdravím cestovatelé, předem se omlouvám, přidám to totiž na více míst. Mám k dispozici 3 Last minute letenky (2 dospělí a 1 dítě) s nízkonákladovkou Scoot. Jedná se o Singapur z Berlína (Tegel) a zpět na datum 29.3.-12.4.19 (pátek-pátek). Po určité rozvaze jsme se rozhodli, že takovouto cestu se 7letým dítětem odložíme na pozdější věk. Nabízím proto letenky k prodeji za částku 15 tisíc, což vychází pro jednoho na 5000kč. K tomu přidám i 2 kapesní průvodce (Singapur a Bali, pokud by někdo chtěl pokračovat tímto směrem). Dětská letenka obsahuje jídlo a přikrývku. Převedení letenek preferuji provést osobně, dojedu kamkoliv od Prahy po západ Čech. V případě zájmu mě kontaktujte zde či do mailu. Děkuji Taschler .

Last minute Singapur pro 2 dospělé a 1 dítě za 15000,-

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Zdravím cestovatelé,

předem se omlouvám, přidám to totiž na více míst. Mám k dispozici 3 Last minute letenky (2 dospělí a 1 dítě) s nízkonákladovkou Scoot. Jedná se o Singapur z Berlína (Tegel) a zpět na datum 29.3.-12.4.19 (pátek-pátek). Po určité rozvaze jsme se rozhodli, že takovouto cestu se 7letým dítětem odložíme na pozdější věk. Nabízím proto letenky k prodeji za částku 15 tisíc, což vychází pro jednoho na 5000kč. K tomu přidám i 2 kapesní průvodce (Singapur a Bali, pokud by někdo chtěl pokračovat tímto směrem). Dětská letenka obsahuje jídlo a přikrývku. Převedení letenek preferuji provést osobně, dojedu kamkoliv od Prahy po západ Čech. V případě zájmu mě kontaktujte zde či do mailu. Děkuji Taschler

0

no to by mě zajímalo, jak to převedeš....

0 Citovat

To je nereálné. Převod letenek u Scootu znamená vysoký poplatek + uhrazení rozdílu mezi cenou v době bookování a v současnosti. Zpravidla se jedná o částku výrazně přivyšující pořízení nové letenky.

0 Citovat

Jednoduše, zájemce zaplatí rozdíl ve fare  + 100,- SGD za změnu letu...

0 Citovat

No zrovna do Singapuru bych klidne jel s 2 letym ditetem, ale je to samozrejme vec osobniho rozhodnuti a nazoru.. Samozrejme pro cestovani s detma existujou lepsi destinace a kdyz to reknu lidove - je to letadlem kurva dlouha cesta - ja tam zasadne litam pres Dubaj, abych si to v pulce rozdelil a vylez na par hodin z letadla.. :)


Kazdopadne nevim za kolik si to kupoval origo, ale stejne letenky (Scoot na tvoje datumy z Berlina) stoji necelych 15k / osoba - takze si asi potencialni zajemce dost priplati, pocitam ze si to kupoval v nejake CL akci :)
0 Citovat

Zdravím, děkuji za reakce. Booking flexibility fee (117 Euro) byl hrazen již při nákupu letenky s tím, že jsme přemýšleli, že by tato situace mohla nastat. Celková cena za letenky činila 1023 Euro (tehdy necelých 27000,-).  Pochopil jsem správně, že v případě změny jmen u stejného letu, budu muset doplácet rozdíl mezi cenou v momentě pořízení letenky s tou, která je aktuálně?

0
5 reakcí