Tak tu byl nedávno dotaz na Madeiru v červnu, snad nebude vadit, že se zeptám na Madeiru v srpnu :-D.Sháním letenky na začátek srpna. Základní průzkum už jsem udělal (nízkonákladovky, Praha, okolní města apod.). Spíš mě zajímá, jestli nemá někdo jiný tip, který mě nenapadl. V tuhle chvíli se nejlevněji dají sehnat v ceně kolem 8-9 tisíc, což mi přijde dost. Budu rád za tipy. Děkuju. .

Madeira v srpnu 2019

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Tak tu byl nedávno dotaz na Madeiru v červnu, snad nebude vadit, že se zeptám na Madeiru v srpnu :-D.

Sháním letenky na začátek srpna. Základní průzkum už jsem udělal (nízkonákladovky, Praha, okolní města apod.). Spíš mě zajímá, jestli nemá někdo jiný tip, který mě nenapadl. V tuhle chvíli se nejlevněji dají sehnat v ceně kolem 8-9 tisíc, což mi přijde dost. Budu rád za tipy. Děkuju.

0

O prázdninách moc možností není. Pokud vám nevadí bydlet na jednom místě, tak z mého pohledu bohužel asi nejlépe vychází zakoupit pobyt u nějaké CK s odletem z Prahy (přímý let). Cenově začínají týdenní pobyty zhruba na 12k, záleží jak jste nároční.

0 Citovat

Jo, Madeira je na levné letenky bída. Já letím na začátku července za 130eur z Norimberka, k tomu jsem si strihnul dva dny Porta jeste. Tak to zkus nejak podobne.

0 Citovat

Zkus to přes Stansted(Jet2)

https://www.jet2.com/en/cheap-fl...elect=true

0 Citovat

Zacatek srpna je hodne spatny termin vseobecne kamkoliv  i kdyz clovek vyjimecne sezene levnou letenku, mas pak problem s ubytovanim ,pokud jinak nemuzes , zkus hledat z Portugalska  nebo z Anglie. (easyJet, Jet2.com ),jeste by se mozna dal vyuzit let s Binter Canaries ,nebo Norwegian a co Tap Portuagal asi taky spatne ceny ,,,

 Jinak pripadne prehodnotit termin , my jsme byli na Madeire 2x , ,jednou vcetne Porto Santo ,ale brezen a duben ,pro to Porto Santo  by sel i pozdejsi termin  ,v dubnu tam moc teple more jeste nebylo ,ale prazdniny tam budou  taky  spatne,pokud uz musis mit prazdniny zkus  posledni tyden v srpnu ,tam uz ty ceny jdou alespon na  50-60 euro  za OW

0
4 reakce