Ahoj, v říjnu letíme z Prahy do MIA přes JFK. Na přestup máme 2:35 - moje otázka, co se dá udělat pro to, aby se to relativně v pohodě stihlo? Není to naše poprvé v Americe, pokud se nepletu, jsou na JFK nějaké přednostní lajny pro lidi, které tam už na ESTU byli, nebo je to jinde? Máte nějakou zkušenost s přestupem na tomto letišti? Pokud by to bylo na knap, je možné, že nám někdo zajistí nějakou "přednost"? Ještě dodám, že to máme na jedné letence, oba dva lety operuje Delta a oba dva by měly být na Terminálu 2 - což je asi výhoda? Budu ráda za vaše zkušenosti, děkuji!  .

Přestup JFK

Založila ve fóru Letiště

2 reakce

Ahoj, v říjnu letíme z Prahy do MIA přes JFK. Na přestup máme 2:35 - moje otázka, co se dá udělat pro to, aby se to relativně v pohodě stihlo? Není to naše poprvé v Americe, pokud se nepletu, jsou na JFK nějaké přednostní lajny pro lidi, které tam už na ESTU byli, nebo je to jinde? Máte nějakou zkušenost s přestupem na tomto letišti? Pokud by to bylo na knap, je možné, že nám někdo zajistí nějakou "přednost"? Ještě dodám, že to máme na jedné letence, oba dva lety operuje Delta a oba dva by měly být na Terminálu 2 - což je asi výhoda? Budu ráda za vaše zkušenosti, děkuji!

0

Pokud se pamatuji dobře, pro transfer existuje separátní přepážka na imigračním. Když jsme vystupovali na JFK naposled, returning  ESTA (se stejným pasem) posílají bokem.

0 Citovat

To je dobrá zpráva, děkuju! 

0
2 reakce