Zdravím, hledám letenku na konec září/ začátek října do Miami a New Orleans z Prahy nebo okolí. Ceny pomalu rostou a já nevím jestli čekat na akční letenku nebo raději kupovat co nejdříve.  V New Orleans musím být 3. - 6.10. a buď před nebo po tomto datu bych se rád kouknul do Miami.Máte nějaké rady a tipy? Klidně nějaké návrhy na multicity vyhledávače, se kterými jste byli spokojeni?Díky a šťastné cesty! .

Podzim Florida, New Orleans

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Zdravím,


 hledám letenku na konec září/ začátek října do Miami a New Orleans z Prahy nebo okolí. Ceny pomalu rostou a já nevím jestli čekat na akční letenku nebo raději kupovat co nejdříve.  V New Orleans musím být 3. - 6.10. a buď před nebo po tomto datu bych se rád kouknul do Miami.

Máte nějaké rady a tipy? Klidně nějaké návrhy na multicity vyhledávače, se kterými jste byli spokojeni?


Díky a šťastné cesty!

0

Podívejte se i na 'open jaw' (jiný návrat) letenku Praha - Miami //New Orleans - Praha (nebo obráceně) + dokoupení přeletu Miami/Ft.Lauderdale <->New Orleans samostatně např. přes kayak.com nebo přímo web nízkonákladových aerolinek jako Spirit, Southwest, Allegiant, JetBlue, apod.

Mít celý itinerář jako multicity nemá pro vás žádnou výhodu a jenom vám omezuje výběr dopravce u vnitrostátního přeletu.

Letenky přes oceán kupte tady: https://www.cestujlevne.com/letenky 

0 Citovat

Díky!

0
2 reakce