Pěkný den, moc Vás zdravím a děkuji za takřka každodenní inspiraci :o)Ráda bych se zeptala na letenky na Kypr.Jde nám o data cca 21.9 – 4.10, cca plus mínus. Chceme tak těch 11 dní, přičemž 28.9 tam být musíme, příbuzná má svatbu.3 dospělý (2 dospělý a jeden mládežník) a 2 děti.Potřebujeme min 2 odbavená zavazadla. Našli jsme let s Austrian airlines z Vídně na Laranku za 662 Eur.Má pro nás prosím někdo radu či tip kde ještě hledat a má cenu ještě vyčkat či za tuto cenu kupovat?Díky Moc moc MOC :o) .

Kypr září 2019 s dětmi

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Pěkný den, 


moc Vás zdravím a děkuji za takřka každodenní inspiraci :o)

Ráda bych se zeptala na letenky na Kypr.

Jde nám o data cca 21.9 – 4.10, cca plus mínus. Chceme tak těch 11 dní, přičemž 28.9 tam být musíme, příbuzná má svatbu.

3 dospělý (2 dospělý a jeden mládežník) a 2 děti.

Potřebujeme min 2 odbavená zavazadla. 

Našli jsme let s Austrian airlines z Vídně na Laranku za 662 Eur.


Má pro nás prosím někdo radu či tip kde ještě hledat a má cenu ještě vyčkat či za tuto cenu kupovat?


Díky Moc moc MOC :o)

0

Ahoj, doporucim ti se kouknout na Ryanair.

Třeba 21.9.-1.10. je za nějakých 480€, to mas skoro 200€ rozdil oporti Austrian.

At se daří 👍🏻

0 Citovat

Ahoj Richarde, 


moc díky za tip, koukám na to a kombinuji se zavazadly, o 200 se mi dolů dostat nedaří, nicméně o cca 50 eur ano, plus s moznosti vyberu sedadla, super, moc děkuju !!!

0 Citovat

No podíval bych se ještě na odlety z Bratislavy do Paphosu, pokud netrvate na Larnace. A na nákup je ještě poměrně čas, takže cena ještě klesne. 

0 Citovat

Odhadem do/kdy ta cena jde ještě dolů? Průběžně právě šilhám po Paphosu z Blavy na září, zatím se mi zdá, že to dlouhodobě stagnuje. Pokud by to bylo okolo 60e celkově za osobu (jsme 4), tak bych po tom asi skočil, níž neočekávám, výš než 80e se mi dávat nechce. Ale přiznám, že vůbec nevím, jaká cena je slušná a co už je zbytečně moc.

0 Citovat

Ted se tu resi v jinem foru ( kam na dovolenou k mori v 2 pulce cervna  i Kypr , mrkni  na tu Viden  pripadne  to otoc  a uvidis  kam vsude lze z Kypru  ( Larnaca a  Paphos  ) letet a co by ti vyhovovalo.  Na konci zari bych videl  ty ceny  25-40  0w ,pokud muzes  trosku hybat  terminem , no a taky bych asi vyhledaval jednosmerky ,jestli nevadi treba odletat a priletat na rozdilna ;letiste 

0
5 reakcí