Co říkáte tomuhle? http://www.airkoryo.com.kp/en/booking/a ... ose_flight Zpáteční letenky z Pekingu do Severní Koreji vycházejí např. od 13.7. na 0 dolarů. (Akorát Vás tam si nepustí a nebo Vás nepustí zpět:-) .

Z Pekingu do Pchjongjangu zadarmo?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

10 reakcí

Co říkáte tomuhle?
http://www.airkoryo.com.kp/en/booking/a ... ose_flight
Zpáteční letenky z Pekingu do Severní Koreji vycházejí např. od 13.7. na 0 dolarů. (Akorát Vás tam si nepustí a nebo Vás nepustí zpět:-)

0

Což rozhodně nevadí tomu, rozjet téma jak nejlépe do Severní Korei, případně rovnou uspořádat nějakou výpravu? smiley

0 Citovat

Ahoj Dave,

myslím, že návštěvnost je striktně kontrolovaná vládou (nepustí tam ročně tuším více než 2000 turistů). Návštěva na vlastní pěst podle mě možná není, pouze s některou cestovkou- koukala jsem u nás třeba Eso Travel nebo Adventura (ceny nejdou pod 60 tisíc). Ze zahraničních se na KLDR specializuje třeba Lupine Travel: http://www.lupinetravel.co.uk/north-kor ... tours.html. Doporučuji dokument- "Vítejte v KLDR", člověk si udělá docela slušný obrázek, co ho tam čeká.
Ty jsi kouzelník:-), třeba na něco přijdeš- a já se hlásím na výpravu!

0 Citovat

A tady máme další specialisty na Severní Koreu: http://www.north-korea-travel.com/north ... tours.html
Jsou levnější, ale je potřeba ještě přičíst letenky do Pekingu.

0 Citovat

Odkaz na blog jednoho návštěvníka: http://kcna.linek.co.uk/2012/05/vyprava ... -2012.html

0 Citovat

Hm, tak na ten pripadny vylet se jiz predem hlasim taky smiley

0 Citovat

To já se včera dostal sem - http://www.koryogroup.com/travel_independentTours.php
Vychází to cca 1.2k€ za osobu. Samozřejmostí je nutné připočíst nějakou pecku do PEK, nejlépe s kombinací Šanghaje smiley

0 Citovat

Na jednu stranu by mě KLDR hrozně zajímala, ale na druhou stranu - není to nakonec poněkud neetické? Není takový výlet podporou režimu, minimálně z ekonomického hlediska? A neštvalo by vás, že zaplatíte tolik peněz za cestu do země, ve které neuvidíte realitu, ale připravené divadlo?
Celkem zajímavé video: http://www.upworthy.com/whats-it-actual ... ?c=reccon1

0 Citovat

Kamaradi tam jsou ted na libankach smiley
Nejlepsi je se tam dostat z Ciny. Udeleni viza na ambasade v Praze je celkem jednoduchy, clovek si musi domluvit schuzku primo s konzulem, ktery i vyda vizum.
Turisti pak muzou v Pyongyangu bydlet jen v jednom vyhrazenem hotelu na takovem poloostruvku, takze zadny nocni vychazky. Na vsechny dny jim je pridelen oficialni pruvodce, ktery je bude doprovazet. Ten je jeste kontrolovan dalsim, aby nahodou cizincum nerekl co nema.
Je to rozhodne jina destinace.. podle me celkem absurdni a proto i zajimava. Bohuzel se tim rezim castecne podporuje, ale par turistu na tom stejne nic nezmeni. KLDR ma porad Cinu, ta podporuje vic nez turismus. Clovek by pak nemohl ani do Barmy a podobnych zemi.. coz by byla skoda.

0 Citovat

mňa kedysi zaujala oficiálna výprava organizovaná KLDR: http://www.korea-dpr.com/kfa-delegation-apr-2014.html

zvlášť, že: "A visitor joining the KFA Delegation is not treated as a tourist but as a friend of the DPRK, having access to places, information, insights and state events not allowed for regular visitors. " smiley

0 Citovat

Jedna cestovní kancelář specializující se na zájezdy do KLDR je i v Praze a jsou na ní dobré reference a navíc můj kamarád jejich služeb využil a byl velmi spokojený. Ceny kolem 1200 EUR včetně letu s Air Koryo z Pekingu, v ceně není doprava ČR - Peking a zpět. Let s Air Koryo je prý ojedinělá šance, jak okusit atmosféru aerolinek ze 70. let, kdy bylo létání noblesní záležitostí pro "lepší" lidi.
Za 70 EUR si lze připlatit cestu vlakem z/do Pchjongjangu/Pekingu. Cestovka má web zde: http://www.korea-discovery.com/cs/

0
10 reakcí