Dobrý den, máme trochu ne/specifické nároky na dvě letenky. Mám zbylé kredity v hodnotě asi 15 000,- které mohu uplatnit pouze na letuska.cz a to před koncem tohoto měsíce. Jsme dvě osoby a rádi bychom se podívali po světě, nejlépe k moři/oceánu. Jsme zavázání následujíc: Termín dovolené může být pouze mezi 24 - 31/7 Letenky/zájezd pouze z portálu Letuska.cz Cena max. za 15 000,- na osobu. Zajual nás Tel Aviv, ale ten je momentálně zbytečně drahý, jako další destinace by nás zajimala, Cuba, Austrálie, Madagaskar, Taiwan, Dubai atd. Rádi si necháme doporučit nějakou destinaci a dovolené typu allinclusive Chorvatsko si chceme nechat jako poslední možnost. Chápu že požadavek je velice specifický a pokud si nikdo nebude vědět rady tak se nic neděje. I tak bych vám chtěl velice poděkovat, už jsem od Vás dostal skvělé tipy a levné letenky a za to Vám jsme mnohokrát vděční! Předem děkuji za Váš čas! .

Kamkoliv do 15000,- za osobu pouze na letuska.cz

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den,

máme trochu ne/specifické nároky na dvě letenky. Mám zbylé kredity v hodnotě asi 15 000,- které mohu uplatnit pouze na letuska.cz a to před koncem tohoto měsíce. Jsme dvě osoby a rádi bychom se podívali po světě, nejlépe k moři/oceánu.

Jsme zavázání následujíc:

Termín dovolené může být pouze mezi 24 - 31/7
Letenky/zájezd pouze z portálu Letuska.cz
Cena max. za 15 000,- na osobu.


Zajual nás Tel Aviv, ale ten je momentálně zbytečně drahý, jako další destinace by nás zajimala, Cuba, Austrálie, Madagaskar, Taiwan, Dubai atd.

Rádi si necháme doporučit nějakou destinaci a dovolené typu allinclusive Chorvatsko si chceme nechat jako poslední možnost. Chápu že požadavek je velice specifický a pokud si nikdo nebude vědět rady tak se nic neděje. I tak bych vám chtěl velice poděkovat, už jsem od Vás dostal skvělé tipy a levné letenky a za to Vám jsme mnohokrát vděční!

Předem děkuji za Váš čas!

0

Teeedy, takové starosti bych chtěl mít taky smiley Přeju a tiše závidím.

Asi byste si měli hlavně rozmyslet, jestli chcete za 15.000,- jen letenku někam do exotiky, nebo chcete za tuto cenu celý zájezd, tam se výsledná cena bude asi hodně lišit, ještě když to vynásobíte dvěma osobami. To by mělo být první v pořadí.

Dál byste měli vzít v úvahu počasí - někde je hurikánová, tajfunová nebo monzunová sezóna, a to asi nejsou ideální destinace, pokud se jedete koupat. Tím dost omezíte destinace a můžete začít vybírat.

Spousta destinací bude i mimo váš finanční limit, třeba takový Mauricius, asi i ten Madagaskar, Austrálie atd. do 15.000,- když jste takto svázání termínem s největší pravděpodobností neseženete. Nevýhodou také je, že kupujete už vlastně last minute letenky, protože letíte za necelé 3 týdny, a to žádné akční ceny neseženete s výjimkou opravdu last minute charterových letenek z Německa, ty ale zase nekoupíte přes Letuska.cz.

0 Citovat

Díky moc, body se nastřádali po letech práce smiley Nejspíš se rozhodneme tentokrát pro něco obyčejnějšího a dáme nějaky ten all inclusive.

Já osobně měl dilema zda zaplatit trochu více za zajímavější destinaci která bude zážitek nebo ušetřit a "jen" někde relaxovat. Nejspíš bude nejlepší počkat zase na nějakou akci a pak koupit letenky, je moje chyba že to planuju na poslední chybu. Ještě mě jako destinace napadla Indie! smiley

Každopadně díky borshop za tvou odpověď!

0 Citovat

Není zač, rádi poradíme, když můžeme smiley

Do Indie se taky letos chystáme, stihli jsme letenky za 7600,- smiley takže sám vidíš, že sledovat akce se vyplatí! Každopádně přeju hezkou dovolenou, ať už je to kdekoliv. Po Evropě a nejbližším okolí nebudete mít problém ve dvou sehnat nějaký hezký last minute all inclusive do 15 tis. ve 4* hotelu... Za sebe bych doporučil buď nějaký z menších ne tolik turistických řeckých ostrovů, nebo Andalusii, jižní Portugalsko (Faro), západní Turecko (Bodrum), jižní Dalmácii (Dubrovnik, Korčula), Sardinii nebo Kalábrii, ale hezky bude určitě kdekoliv!

0
3 reakce