Ahoj všem, objevil jsem příjemnou akci u Lufthansy. Letenky z Prahy do Bogoty jsou ke koupi asi za 13 500 korun. Termínu je opravdu hodně (srpen,září říjen). Výhodou je že mají jen kraťounke přestupy ve Frankfurtu.Pro srovnání Turkish teď prodává Kolumbii s odletem z Vídně za 10 000, ale cesta zabere při dopravě z Prahy o 20 hodin déle. Lufthansa nabízí také lepší časy odletů a příletů. Běžná cena z Prahy je 17 až 18 k Kč  .

Levně do Kolumbie

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj všem, objevil jsem příjemnou akci u Lufthansy. Letenky z Prahy do Bogoty jsou ke koupi asi za 13 500 korun. Termínu je opravdu hodně (srpen,září říjen). Výhodou je že mají jen kraťounke přestupy ve Frankfurtu.




Pro srovnání Turkish teď prodává Kolumbii s odletem z Vídně za 10 000, ale cesta zabere při dopravě z Prahy o 20 hodin déle. Lufthansa nabízí také lepší časy odletů a příletů. 


Běžná cena z Prahy je 17 až 18 k Kč 

0

To jsi objevil Ameriku, z Prahy je to drahé kamkoliv, protože tam ještě nedorazila cenová válka, fronta je momentálně v Rakousku a Německu.

0 Citovat

Škoda, že se ti nechce dojet do Vídně. Možná by byl s Turkish Airlines hotel v Istanbulu, pokud je tam na přestup přes 10 hodin ...

0 Citovat

Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě...

0
3 reakce