Co je dobra cena delsiho preletu v Asii? Je to 300 nebo 3000kc? Myslim, ze obecne se da rici, ze v Evrope to je +- 1000 czk. Plati to i pro Asii? .

Co je dobra cena delsiho preletu v Asii?

Založil ve fóru Hledám letenku

17 reakcí

Co je dobra cena delsiho preletu v Asii? Je to 300 nebo 3000kc? Myslim, ze obecne se da rici, ze v Evrope to je +- 1000 czk. Plati to i pro Asii?

0

:)

0 Citovat

To už začíná zavánět počátkem nějaké diagnózy:-)

0 Citovat

Odkud kam? Co je delší přelet?

0 Citovat

delsi prelet... ?  neco jako  Kathmandu-Port Moresby ? 

0 Citovat

Delší přelet v Asii za tři stovky - přeji hodně štěstí. 

0 Citovat

To je teda téma...klobouk dolů.

0 Citovat

To je ukamenovani. Dotaz neni z nejlepsich, ale myslim si, ze tu pada dost horsich a je dost lidi, kteri obecny prehled nemaji. Ja treba cestoval dosud jen po Evrope a nikdy jsem Asii nesledoval. Muzu teda vedet, co je dobra cena? Tezko. Muzete to vedet vy? Myslim, ze subjektivni nazor na to mate. Misto toho radeji pisete smajliky. Napsat vas soukromy odhad by zabralo stejne prace a bylo vice prinosne. Myslim, ze pro vic lidi.


Jde mi o trasy jako:

Kuala Lumpur-Yogyakarta

Bali-Singapur


Na kratke trasy jsou nekde prelety za 300, tam asi neni co resit.

0 Citovat

ale tak prosim napis aspon JV Azia ... ja uz som chcel hladat lety s Pjongjangu do Ladakhu :))

0 Citovat

Spravne levna letenka po JV Asii stoji tak 300-1000 Kc, ovsem nekdy ma i AirAsia akce ...

0 Citovat

V tvém případě je ideální rozkliknout airasia.com a proklikat si jednotlivé ceny napříč rokem, mají k tomu kalendář. Počítej ale s cenami okolo 1 000 Kč, což je pořád v pohodě.

Jinak toho asi budu litovat, protože nebudeme mít co žrát, ale Google ti v tomhle moc rád poradí :))


google-vedma.png

0 Citovat

Trasu jsem napsal, nacez jsem dostal smajlika od baca12. Ale pravda, dotaz byl debilne polozeny,.


Ceny letenek za cely rok jsem si u Airasia samozrejme prosel, jenze mam za to, ze v lete je docela sezona a tak v nejlepsi nakupnim obdobi (+1-2mesic) to tedka vychazi na leto a tak mi to neprijde uplne smerodatne. Na podzim je to zas hodne daleko a to mi taky neprijde smerodatne u lowcostu. Proto jsem napsal tento dotaz, rozhodne to nebylo bez vlastniho hledani, spis jsem tady chtel udelat "double-check", tot vse. Nechtel jsem statistckou cenu, chtel jsem vedet co je pro vas dobra cena - myslim, ze to je dost dobry orientacni udaj a ten clovek nikde nevygoogli.


O tom google jsem nevedel, diky za tip.. Ocenuji to.

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Spravne levna letenka po JV Asii stoji tak 300-1000 Kc, ovsem nekdy ma i AirAsia akce ...


+1

0 Citovat

Kromě těch velkých akcí AirAsia, které jsou asi 4-5x ročně (nevím přesně) a které už pro tebe na tento podzim nejsou relevantní, protože bývají na určité období s větším předstihem, se stejně vyplatí letenky dále sledovat, než je koupíš. Ceny jdou někdy dočasně níž, ale s blížícím se termínem už to bude v některé dny jen dražší. Nemyslím si, že by se vyplatilo u AirAsia čekat až na dobu 1-2 měsíce před odletem, pokud jsi si jistý s termínem a že poletíš, ale zas tak moc to vysledované nemám.

0 Citovat

Hlavně je to fakt trasa od trasa a termín od termínu...

Kupoval jsem 2 dny předem přelet Langkawi – Singapur a stál 2800 Kč, přičemž kdybych mohl letět o den později, stál 260 Kč!!! Prostě tohle nevyřešíš :D

0 Citovat

Já se s nákupem u AirAsia spálil, kupoval jsem cca 1,5 měsíce před odletem letenku HKT-REP s vědomím, že cena už nespadne, bohužel, stalo se, cena spadla o dalších cca 500 Kč a prakticky se nezměnila až do týdne před odletem.

0 Citovat

Já jsem měl loni 3 mezinárodní lety s AirAsia a vždy byly v týdnech před odletem výrazně dražší. Už pár měsíců před odletem byly dražší než cena při nákupu (ne velká akce, jednou nedlouho po otevření linky z Jaipuru, u cesty do Číny to bylo těsně po prázdninách, takže letenky šly asi víc na odbyt). U mých předloňských asi 13 letenek s AirAsia to bylo asi podobné, ale tam jsem to měl za nejnižší ceny z velkých akcí. Nějaké snížení cen na poslední měsíc před odletem si nepamatuju, ale ne vždy jsem to sledoval.

0 Citovat

Čo som ja teraz sledoval Air Asia X tak kupovať najneskôr 3 mesiace pred odletom.

0
17 reakcí