Ahoj, možná jste už SF zaregistrovali, ale objevil se self-dump letenky z Dubaje do New Yorku a zpět do Nairobi za 234 USD (u pochybných prodejců, expedia je prodává za 250 USD či 5800 Kč).Předběžně jsem se koukal a celý routing  by se například dal poskládat následovně:Střední Evropa - Dubaj - New York - Nairobi a zpět z Mombasy do Brusel - Střední Evropa by se dal nakombinovat do 13.000-14.000.Případně je tam na výběr více destinací za zajímavé ceny, jen hádám, že mimo Keňu či JAR bude nákladnější se dostat OW zpět do Evropy.https://www.secretflying.com/pos...YbIA9Cj7A0 .

DXB - JFK - NBO za 234 USD

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Ahoj, možná jste už SF zaregistrovali, ale objevil se self-dump letenky z Dubaje do New Yorku a zpět do Nairobi za 234 USD (u pochybných prodejců, expedia je prodává za 250 USD či 5800 Kč).

Předběžně jsem se koukal a celý routing  by se například dal poskládat následovně:
Střední Evropa - Dubaj - New York - Nairobi a zpět z Mombasy do Brusel - Střední Evropa by se dal nakombinovat do 13.000-14.000.


Případně je tam na výběr více destinací za zajímavé ceny, jen hádám, že mimo Keňu či JAR bude nákladnější se dostat OW zpět do Evropy.

https://www.secretflying.com/pos...YbIA9Cj7A0

0

Otázkou je, jaký tohle má smysl?

Dubaj není ničím, pro co se vyplatí letět. Kenya Airways jakbysmet a návrat do divočiny odkud musíš shánět one-way tomu nepřidá. OK, dobrý kiks, ale pro nás asi moc nepoužitelné. Nebo něco přehlížím?

Míle taky nejsou moc lukrativní https://www.wheretocredit.com/ca...K-NBO-KQ-R

0
1 reakce