Turecko-řecká dovolená :-)21. květnaVídeň - Istanbul 50 EUR / 1.290 Kčhttps://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en23. května Istanbul - Bodrum 111 TRY / 425 Kčhttps://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en25. května Bodrum - Kos 116 TRY / 445 Kčhttps://www.catalines.com/online...fault.aspx28. květnaKos - Vídeň 19 EUR / 490 KčLetenka včetně Priority boardingu = 2 kabinová zavazadlahttps://www.laudamotion.com/la/e...8//1/0/0/0 .

[PC+OE] Vídeň - Istanbul - Bodrum - Kos - Vídeň 2.650 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Turecko-řecká dovolená :-)

21. května

Vídeň - Istanbul 50 EUR / 1.290 Kč

https://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en



23. května 

Istanbul - Bodrum 111 TRY / 425 Kč

https://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en


25. května 

Bodrum - Kos 116 TRY / 445 Kč

https://www.catalines.com/online...fault.aspx


28. května

Kos - Vídeň 19 EUR / 490 Kč

Letenka včetně Priority boardingu = 2 kabinová zavazadla

https://www.laudamotion.com/la/e...8//1/0/0/0



vie-saw.png
ist-bjv.png
bdr-kos.png
kgs-vie.png

0

Fajn skladacka , bohuzel letosni jaro  je  mizerne na pocasi  i  na jihu  takze  leda tak za mesic  mozna  ,,

0 Citovat

ked toto je zle pocasie..tak neviem co uz viac treba :D



kos.jpg

0 Citovat

Tak třeba je Mikir z Irska zvyklý na větší pařáky/horúčavy:-)

0 Citovat

Mě to taky chytlo ale tenhle termín nemůžu a později už nešel za rozumnou cenu našroubovat Kos.

Ta Vídeň Istanbul fajn ale odtud už je to bída (trošku jsem si myslel na východní Evropu, Arménii, Gruzii nebo nějáký -stán ale nic). Takže to asi prdím.

0 Citovat

jakob napsal(a):

Ta Vídeň Istanbul fajn ale odtud už je to bída (trošku jsem si myslel na východní Evropu, Arménii, Gruzii nebo nějáký -stán ale nic). Takže to asi prdím.

Armensko by asi bolo zvlastne :)

mozno by som odtial dal severny cyprus alebo preskumal vychod turecka, prip. navstivil Nakchivan

0 Citovat

tonic, tak na Kosu jsme  uz byli  predposledni tyden v cervnu  a bylo cely tyden azuro  a kolem 28-30 , kdyz jedu z Irska  na nejakou  valeci  dovcu na  plaze  tak  me  skutecne  24  oblacno  a   3 dny z toho tydne  zamraceno neuspokojuje , v cervnu jsme prestali litat i Chorvatsko  ,jednak sice  pro predrazenost  , ale  chytli jsme  blby tyden dokonce  i na Hvaru  .na dest a mraky  po 18 letech zivota  v Irsku jsem uz  fakt alergicky , letos jsem se namlsal navic  Thajskem  ,kdyz jsme  prakticky  15 dnu  meli pocasi dle mych predstav.

Jinak jsem jen konstatoval ze je to hezka  skladacka   i kdyz na vsech mistech  krome Bodrumu  jsem vlastne byl, Bodrum jsme z Kosu  prave pro to hezke pocasi vzdali ... hledam ted  neco na cerven   ale let  musi byt  utery - utery  ( max streda zpet )  a to bud  pred  25.6.   tedy ne ten tyden od  18. ale driv  nebo  az pak   ,pripadne  muze byt 18 .ale  pak mysi byt navrat 24.  odlet libovolne  odkudkoliv .s prioritou na cenu letenky a pocasi  ,asi jsem to uz trosku prosvihl   uz tam  dobre ceny byly  , nemuzu najit uplne idealni kombinaci  i kdyz  treba zvolim  jine  odletove letiste  nez prilet pak
0 Citovat

ved jasne, len to znelo ze tam je 10 stupnov a horizontalny dazd :))

0 Citovat

No ten nastesti neni ani tady ted  -) vcera jsem se vratil z CR  a zatimco v Beskydech  napadlo  15 cm snehu   a  Banik hral s Libercem  fotbal v 5 stupnich a za deste,  tady bylo  vcera   15  a svitilo slunko -)

Ale  v Rime se nehral tenis  kvuli desti ...a vseobecne ,kdyz se mrknes  na  soucasne teploty  ,Kypr , Rhodos  , Kreta  ,atd ,,tak jsou pod  beznym prumerem . Na Krete jsem byl kdysi  v tomhle obdobi a uz bylo  30 ...

Asi se vykaslu na koupacku a poletime na Azory  -)

0
8 reakcí