Léto u Baltu na ostrově Uznojem (Usedom). Kdo vymění přelidněnou a drahou Mallorcu za tuhle exotiku? https://www.eurowings.com/skysal...&o=PRG .

[EW] Praha - Heringsdorf (Uznojem) 2.538 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Léto u Baltu na ostrově Uznojem (Usedom). Kdo vymění přelidněnou a drahou Mallorcu za tuhle exotiku? 

https://www.eurowings.com/skysal...&o=PRG


prg-hdf.png

0

Ja na hned 😀 uz me ta Mallorca primo sere 😀

0 Citovat

Když Uznojem, tak proč i nenapíšeš Sleďov?  Byl jsem tam a je to super, dokonalá infastruktura, všechno vyčinčané. Hlavně je tam co dělat, i když není zrovna počasí, což je poměrně často.

Poprvé jsem tam byl, když někteří místní cestovatelé možná nebyli ještě ani v plánech rodičů:-) Moje první moře, nikdy nezapomenu... Naposedy jsem byl před 3 lety.


us1.jpg
us2.jpg
us4.jpg
us4.jpg

0 Citovat

Herinkov by byl líbivější :-D

Kedysi jsme tam letěli z Krakova na otočku s Eurolotem, letenky kupovány za časů airfastickets, tzn. vymezerníkované a s infantama. Pamětníci budou vědět :-)


p6148377.jpg
p6148431.jpg
p6148433.jpg
p6148492.jpg
p6148508.jpg

0 Citovat

Chtěla bych tam někdy zajet s rodinou, máme to těch 5 hodin autem :-D...ale co jsem koukala na ubytování, tak mi přišlo, že je to tam dražší jak na Rujáně (byli jsme před 2 roky)...nemáte někdo typ na ubytko (do stanu ne:-))??

0 Citovat

Na polské straně to určitě bude levnější všeobecně 

0 Citovat

jj, ale na německé ta vyšší cena má svoje opodstatnění. Chce to koukat i třeba na lokální servery, já jsem  super ubytování koupil náhodou jako lastminute inzerci na ebay.  Jako není to úplně levná destinace:-)

0 Citovat

Dobrý tip na cyklovýlet :-)

0 Citovat

No já i na té Rujáně kupovala na přímo u majitele,,co jsem náhodně našla, protože to co nabízel booking apod. bylo min. o 1/3 dražší. A tam se nám hodně líbilo. Je fakt, že Německo má něco do sebe, pláž bez odpadků, záchody, sprchy, převlékárny, luxusní housky s rybou a je tam co dělat, i když by náhodou nebylo na koupání. V Polsku u moře jsem nebyla...takže s Německem nemůžu srovnávat.

0
8 reakcí