Nemáte někdo zkušenost s řešením problému s Oman Air?Měla jsem letenku zakoupenou přes webovky Oman Air: Praha-Mnichov-Muskat-Kuala Lumpur. Po příjezdu na letiště jsem zjistila, že let Praha-Mnichov je zrušený...Let byl od Lufthansa, takže mi okamžitě našli nový let, nastal ale problém s přebookováním. Letenka z Mnichova do Kuala Lumpur byla suspendovaná (zamčená) od Oman Air a nešlo s ní tedy nic dělat. Po několika telefonátech do Ománu se přišlo na to, že je zamčená z důvodu, že jsem údajně nereagovala na zaslaný e-mail o tom, že jim mám poslat scan obou stran kreditní karty a cestovního pasu. Vše jsem tedy zaslala okamžitě z letiště. Po dalších telefonátech (a X e-mailech) mi z Oman Air tvrdili, že jim stále nic nepřišlo a letenkou neodemknou. Všechny alternativní letadla tedy již odletěla, tím jsem nesthla ani navazující letadla a jela jsem s krosnou zpátky domů. Lufthansa od případu dala ruce pryč, že v tomto případě není jejich chyba, že je letenka zamčená. Já jsem ještě v noci a ráno poslala na Oman Air další e-maily, dvakrát telefonovala a bezvýsledně, nikdo mi nebyl ani schopný říct, zda moje zprávy obdrželi. .

Oman Air + Lufthansa - zrušený let bez kompenzace

Založila ve fóru Letecké společnosti

Zkusil bych jinou agenturu, ktera se vymahanim zabyva  a taky si zkusil overit , duvody  proc byl let zrusen  ,ja jsem pouzil  uspesne Claimcloud.cz i kdyz se to netykalo Lufthansy nebo Oman air

0 Citovat

Kompenzácia za meškanie a zrušenie letu - http://tonzes.com/compensaircz.htm Moc užitečná služba. Stačilo poskytnout základní informace o zpožděném letu a bez námahy (pro mě) mi vyzískala kompenzaci.  

0 Citovat

Tak jsem to postoupila ještě Claimcloud a jde to k soudu....Tak jsem zvědavá, jak to dopadne....

0 Citovat

Martina Kupková napsal(a):

Tak jsem to postoupila ještě Claimcloud a jde to k soudu....Tak jsem zvědavá, jak to dopadne....

Dej pak vědět.

0