S letenkami do tepla skrz vánoční svátky a ještě nejlépe s pobytem do následujícího roku to bývá hodně špatné, ceny našponované velmi vysoko, typicky až dvojnásobky běžných cen. Našel jsem kombo s odletem v pondělí 23. prosince, příletem 24. prosince těsně po půlnoci, tzn. máte úplně celý Štědrý den před sebou, návrat pak po Novém roce, tzn. odlet 2. ledna, přílet do Prahy týž den. Přestupy na Malpense bez nocování nebo celodenního čekání.https://www.easyjet.com/deeplink...amp;ipax=0 https://www.momondo.cz/flight-se...rt=price_a .

[U2+VR] Praha - Recife 12.456 Kč na Vánoce a Nový rok!!!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

S letenkami do tepla skrz vánoční svátky a ještě nejlépe s pobytem do následujícího roku to bývá hodně špatné, ceny našponované velmi vysoko, typicky až dvojnásobky běžných cen. 

Našel jsem kombo s odletem v pondělí 23. prosince, příletem 24. prosince těsně po půlnoci, tzn. máte úplně celý Štědrý den před sebou, návrat pak po Novém roce, tzn. odlet 2. ledna, přílet do Prahy týž den. 

Přestupy na Malpense bez nocování nebo celodenního čekání.

https://www.easyjet.com/deeplink...amp;ipax=0

https://www.momondo.cz/flight-se...rt=price_a


prg-mxp.png
mxp-rec.png

0

Tak to je dost lákavé...

0 Citovat

Brasil, Brasil, terra de encantos mil ... Skvele tropicke plaze Severovychodu. Jen skoda, ze i na Kapverdach se nelze zdrzet trochu dele ...

0 Citovat

Dale je take moznost prejet z brazilskych Benatek zvanych Recife do mesta Natal a tam to jiste bude vesely Feliz Natal!

0
3 reakce