Ahoj, měl bych na Vás dotaz.Našel jsem si letenky TXL-DEN s přestupem na JFK a zpátky to samé, popřípadě let zpět (DEN-DTW-AMS-TXL) od Delty. Při rozhodování mezi Basic Economy a Main Cabin (8500 kč vs 10500 kč) se na stránkách Delty píše, že v MC je v ceně jedno odbavené zavazadlo s poznámkou. V přepravních podmínkách mají, že odbavené zavazadlo stojí US to US za 30 USD, US to EU v třídě MC za 0 USD. Bude mít tedy odbavené zavazadlo v ceně nebo ne?Zároveň zde na CL mi to ukazuje u MC logo odbaveného zavazdla, ale při prokliku, už ve výčtu MC není odbavené zavazadlo.Předem děkuji. Jakub .

Berlin - Denver, Delta, odbavené zavazadlo

Založil ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, měl bych na Vás dotaz.

Našel jsem si letenky TXL-DEN s přestupem na JFK a zpátky to samé, popřípadě let zpět (DEN-DTW-AMS-TXL) od Delty. Při rozhodování mezi Basic Economy a Main Cabin (8500 kč vs 10500 kč) se na stránkách Delty píše, že v MC je v ceně jedno odbavené zavazadlo s poznámkou. V přepravních podmínkách mají, že odbavené zavazadlo stojí US to US za 30 USD, US to EU v třídě MC za 0 USD. Bude mít tedy odbavené zavazadlo v ceně nebo ne?

Zároveň zde na CL mi to ukazuje u MC logo odbaveného zavazdla, ale při prokliku, už ve výčtu MC není odbavené zavazadlo.

Předem děkuji. Jakub




0

Ahoj, v main cabin se za zavazadlo nepriplaci, je v cene

0
1 reakce