Dobrý den, za 14 dní se chystám do USA. Při cestě zpátky se potřebuji dostat z letiště Newark ( budou odsud odlétat známí) na JFK, odkud odletím já. Vím že z terminálu se dostanu pomocí Airtram a pak budu pokračovat na Penn station, kde přestoupím a  budu pokračovat na Jamaica station kde opět využiji airtram, který mě zaveze na terminál JFK. Chtěl bych se zeptat jak probíhá placení jízdenek a kolik zhruba bude cesta stát. Četl jsem, že na airtram se platí cca 5dolarů, ale pak nevím jestli mi stačí koupit obyčejná jízdenka v penn station a dostanu se až na JFK, popřípadě jestli máte nějaké rady, jak se co nejlevněji přepravit :) díky za Vaše rady. .

JFK a Newark

Založil(a) ve fóru Letiště

1 reakce

Dobrý den, za 14 dní se chystám do USA. Při cestě zpátky se potřebuji dostat z letiště Newark ( budou odsud odlétat známí) na JFK, odkud odletím já. Vím že z terminálu se dostanu pomocí Airtram a pak budu pokračovat na Penn station, kde přestoupím a  budu pokračovat na Jamaica station kde opět využiji airtram, který mě zaveze na terminál JFK. Chtěl bych se zeptat jak probíhá placení jízdenek a kolik zhruba bude cesta stát. Četl jsem, že na airtram se platí cca 5dolarů, ale pak nevím jestli mi stačí koupit obyčejná jízdenka v penn station a dostanu se až na JFK, popřípadě jestli máte nějaké rady, jak se co nejlevněji přepravit :) díky za Vaše rady.

0

Airtrain v Newarku máš v ceně vlakové jízdenky na Penn - koupíš si jednu jízdenku. V metru v NYC si kup novou Metrocards s kreditem 2,75 + 5 USD a jak metro tak i Airtrain na JFK se platí z Metrocard. Pokud chceš ušetřit 5 USD za Airtrain, jeď na Kew Gardens a tam přestup na Q10. 

0
1 reakce