Zdravím,Mám jednu otázku,  chtěl bych se spíše ujistit. Pokud poletím WIZZAIR tak mám právo na batoh zdarma. Pokud si zakoupím Wizz Priority tak mám hned právo i na kufr s kolečkama 55 x 40 x 23 na palubu.  Pokud si zakoupím i odbavené zavazadlo, tak to jsou už tedy celkem 3 zavazadla, že ano?Objednával jsem si letenky pozdě v noci celkem už znavený.  Tehdy jsem tam jen zaškrtnul Wizz Priority s tím, že k tomu je rovnou i kufr. Po zaplacení jsem se vylekal, že žádný kufr nemám, protože v rezervaci o něm nebyla ani zmínka. Tak jsem rychle dokoupil i odbavené zavazadlo o 10 kg,  s tím, že si ho nejspíš musím tedy dokoupit k tomu Wizz Priority, abych si ho mohl vzít na palubu, ale musí splňovat ty dané rozměry. Zajímalo by mě tedy, jestli mám právo na ty 3 zavazadla (batoh, zavazadlo na palubu 55 x 40 x 23, odbavené zavazadlo 10 kg)?   .

Wizz Priority - zavazadlo

Založil(a) ve fóru Letiště

1 reakce

Zdravím,


Mám jednu otázku,  chtěl bych se spíše ujistit. Pokud poletím WIZZAIR tak mám právo na batoh zdarma. Pokud si zakoupím Wizz Priority tak mám hned právo i na kufr s kolečkama 55 x 40 x 23 na palubu.  Pokud si zakoupím i odbavené zavazadlo, tak to jsou už tedy celkem 3 zavazadla, že ano?


Objednával jsem si letenky pozdě v noci celkem už znavený.  Tehdy jsem tam jen zaškrtnul Wizz Priority s tím, že k tomu je rovnou i kufr. Po zaplacení jsem se vylekal, že žádný kufr nemám, protože v rezervaci o něm nebyla ani zmínka. Tak jsem rychle dokoupil i odbavené zavazadlo o 10 kg,  s tím, že si ho nejspíš musím tedy dokoupit k tomu Wizz Priority, abych si ho mohl vzít na palubu, ale musí splňovat ty dané rozměry. 


Zajímalo by mě tedy, jestli mám právo na ty 3 zavazadla (batoh, zavazadlo na palubu 55 x 40 x 23, odbavené zavazadlo 10 kg)?  
0

presne tak, 2 na palubu (male+vacsia prirucna) a jedno dole 10kg 

0
1 reakce