Zdravím,  nabízím nevyužitý elektronický Fast Track Ticket (3 ks), na Malpensu T1 + T2 nebo na Linate, platný do 1.12.2019, za 5 Euro/kus (pořízené za 9 Euro/kus). Měli jsme to jako pojistku, ale EasyJet příjemně překvapil, tak jsme je nakonec nevyužili. .

Via Milano (MXP + LIN) - nevyužitý Fast Track

Založil(a) ve fóru Letiště

3 reakce

Zdravím,  nabízím nevyužitý elektronický Fast Track Ticket (3 ks), na Malpensu T1 + T2 nebo na Linate, platný do 1.12.2019, za 5 Euro/kus (pořízené za 9 Euro/kus). 

Měli jsme to jako pojistku, ale EasyJet příjemně překvapil, tak jsme je nakonec nevyužili.

0

nejak nechapu, koupite si fast track a jdete normalni lajnou. fast track tickets si nechate a prodavate se slevou, rozumej ztratou. mam za to, ze na vetsine (ci spise vsech) letistich jde koupit fast track na miste, proto nechapu duvod kupovat dopredu. ale ja nechapu spousty veci.

0 Citovat

Tak nevim sice jak to vypada na Malpanese , jeste jsm odtamtud neletel , ani nevim, kolik meli casu ,ale poukud bych  treba risknul  hodinovy prestup na Stanstedu, tak si ten Fast track  koupim asi taky dopredu,al;e tezko bych ho pak prodaval , bud bych ho pouzil ,  nebo  si ho nechal na priste , pokud  plati az  d0 1. 12. , ale asi  litaji malo  

0 Citovat

Ahoj, jen využiju tenhle topic na dotaz:

Kdysi bývalo v rámci VIAMILANO jakýsi pojištění návazných letů (za určitých podmínek). To už není? Nemůžu to nikde dohledat. 

Předem dík za info.

0
3 reakce