Ahoj, sháním letenky v termínu cca 14. - 28.11. do Kambodži. Ideálně z Prahy, ale klidně s pár přestupy. Všechno, co jsem našel je kolem 19k, nemáte někdo lepší (levnější) tip? Díky moc! .

Kambodža listopad

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

15 reakcí

Ahoj, sháním letenky v termínu cca 14. - 28.11. do Kambodži. Ideálně z Prahy, ale klidně s pár přestupy. Všechno, co jsem našel je kolem 19k, nemáte někdo lepší (levnější) tip?

Díky moc!

0

Ahoj, kup letenku do Kuala Lupmur nebo do Bangkoku a odsud se dostaneš s AirAsia do Kambodže za pár korun smiley
Užij si dovolenou, Kambodža je super!

0 Citovat

Jj, nejlepsi ceny jsou do Bangkoku. Kdyz nejsou Air Asia letenky, tak se da i dojet autobusama & taxikem, je to na nejakych 10 hodin jestli si to dobre pamatuju.. smiley

0 Citovat

Hmm, ten vlak vypada zajimave! Tak priste smiley Je fakt ze v tom busu si clovek 'uzije' akorat thajsky karaoke dokola a dokola.. udyndany natahany ujety pisnicky smiley

0 Citovat

Super! Díky moc za tipy!

0 Citovat

tak se nám Angor Wat trochu prodraží, v Kambodži jde asi zase rozpočet do kopru.... smiley
http://www.telegraph.co.uk/travel/desti ... to-double/

0 Citovat

Tak jen aby na to nedoplatili poklesem návštěvnosti a na to konto i celkových příjmů z turistického ruchu...

0 Citovat

Toho bych se nebál, naprostá většina lidí, co jede do Kambodži tam jede kvůli tomu. Nicméně už původní vstupný byla na kambodžské poměry raketa. A hlavní problém vidím v tom, že vstupné vybírá a nemalou část (desítky procent, už si nepamatuju přesně kolik) z něho si nechává Apsara Authority, což je soukromá společnost nějakýho pohlavára. Ale bohužel, to ja Kambodža a celkově z té země jsem měl úplně jinej pocit než z ostatních zemí JV Asie.

0 Citovat

No právě. Uvažoval jsem, že bych se tam podíval, ale za takové prachy to nemusím... radši pojedu někam jinam.

0 Citovat

taky mě to se*e, ale já tam za 2 měsíce jedu, no co, dám si o pár piv míň... smiley

0 Citovat

Každopádně rozhodně to stojí za jakýkoliv prachy,takže sice z principu je to hnus,ale Angkor by stál i za mnohem víc.A pořád je to relativně sranda vzhledem k tomu co za to uvidíš proti tomu,co se platí v Evropě. Ano jsi v Jv Asii a cena extrémně vysoká na dané poměry,ale uvažovat o tom jestli tom jet nebo ne kvůli 30 dolarum nebo kolika,tak to je zase trochu mimo.

0 Citovat

jasný, v Londýně jsem nechal desetkrát tolik.....

0 Citovat

Ahoj, mohl bych poprosit o radu, sháním letenky Praha/Viden/Mnichov - Kambodža na listopad, nějaké tipy na lepší ceny? Zkouším hledat skrz Kuala Lumpur, Singapur, atd, ale cena zatím +/- kolem 20k za osobu. Případně díky za rady :-)

0 Citovat

Zkuste letenku do Bangkoku, Kuala Lumpur nebo Singapuru a z nich hledat zvlášť přípoje do Siem Reapu nebo Phnomh Penhu. Bez speciální akce se budou pohybovat kolem 3.000 - 3.500 Kč. 

0 Citovat

krátké prolety, jeden rychlý přestup, jen ten gotogate.com


letenka.jpg

0 Citovat

no vidis. RJ akce pred malou chvili zverejnena na CL je jako na zavolanou, ne?

0
15 reakcí