Ahoj,Jeden rychlý dotaz, na naší cestě do USA letím tam i zpět přes KFE. Zpáteční let z KFE do BER nám byl změněn tak, že ho nestihneme. Byly nám nabídnuty náhradní lety avšak mě napadlo, zůstat na Reykjaviku do druhého dne (22 hodin, tedy podmínka splněna) a podívat se tam. Můj dotaz je, zda je to možné? Pustí nás ven z letiště? Budeme si muset vyzvednout zavazadla? Má to cenu?Díky za názory. .

22h na Islandu

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Ahoj,

Jeden rychlý dotaz, na naší cestě do USA letím tam i zpět přes KFE. Zpáteční let z KFE do BER nám byl změněn tak, že ho nestihneme. Byly nám nabídnuty náhradní lety avšak mě napadlo, zůstat na Reykjaviku do druhého dne (22 hodin, tedy podmínka splněna) a podívat se tam. Můj dotaz je, zda je to možné? Pustí nás ven z letiště? Budeme si muset vyzvednout zavazadla? Má to cenu?


Díky za názory.

0

Island je v Schengenu, takže vás pustí. Samotný Rejkjavík moc zajímavý není (podívej se na fotky na internetu) a celý Island je docela drahý. Pokud chceš pokoj, počítej s 2000+Kč za noc. Zavazadla těžko říct.

0 Citovat

Ahoj mám dotaz, už si nevím rady a bohužel nevím, jak mám přidat nový příspěvek do fóra - koupila jsem letenky u společnosti WizzAir a omylem jsem zvolila bankovním převodem (chtěla jsem kartou) a už to nešlo změnit.., přišly mi údaje o zaplacení tak jsem to teda zaplatila převodem .. už je to 5 dní, nepřišlo mi žádné potvrzení a na aplikaci mám stále "you have 1 booking" a že to čeká na zaplacení. Do Call centra se nedá dovolat a už nevím, co dělat. Peníze jsem poslala na účet :

Odchozí úhrada do zahraničí

PL07 1030 1508 0000 0008 0290 9004CITIBANK HANDLOWY

CITIBANK HANDLOWY, POLAND

SWIFT: CITIPLPX

prohledala jsem snad celý internet a nikde není nic napsáno. Letím z Katowic tak jsem to zaplatila přes tento jejich účet "international" - byly tam v nabídce 2 možnosti (viz níže) a já nevěděla, který z nich zvolit. 

Account info:

CITIBANK HANDLOWY (SWIFT code: CITIPLPX)

Account number only for domestic bank transfers:

07103015080000000802909004

Beneficiary: Wizz Air Hungary Kft

Account number only for international bank transfers:

PL07103015080000000802909004

Beneficiary: Wizz Air Hungary Kft


Peníze z účtu odešly a ze strany WizzAir nic... mám ještě čekat nebo neví náhodou někdo na koho se obrátit? Popřípadě jestli jsem něco udělala špatně a jak se to dá spravit?

Díky a pardon, že je to v jiném příspěvku

MW

0
2 reakce