Ahoj cestovatelé,obracím se na Vás s prosbou o pomoc při koupi té nejvýhodnější a nejvíce zajímavé letenky do Austrálie - Brisbane navštívit mého kamaráda.Cesta je dlouhá a tak si říkám, že pokud by mi někdo dokázal poradit a najít letenku s více zastávky (třeba 1-2 dny například v Pekingu nebo třeba i více zemích) vůbec bych se nebránil a moc bych to uvítal.Termínově nějaký leden/únor/březen 2020 na cca tři týdny (+- dva dny)Cíl je tedy jasný - Brisbane a tam být alespoň dva týdny. Odkud poletím je mi více méně jedno, ideálně ale Praha. Nebráním se ale ani například Berlínu (odkud je teď skvělá akce, ale po cestě se bohužel nic stihnout nedá kromě 6 hodin na letišti v Číně).Cenová relace do maximálně 25 tisíc, což si myslím, že už by se dalo něco solidního vybrat a po cestě něco vidět, když už letím tak daleko (pro mě).Za veškeré odpovědi moc děkuji předem!David .

Brisbane 2020 s více zastávkami

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj cestovatelé,


obracím se na Vás s prosbou o pomoc při koupi té nejvýhodnější a nejvíce zajímavé letenky do Austrálie - Brisbane navštívit mého kamaráda.


Cesta je dlouhá a tak si říkám, že pokud by mi někdo dokázal poradit a najít letenku s více zastávky (třeba 1-2 dny například v Pekingu nebo třeba i více zemích) vůbec bych se nebránil a moc bych to uvítal.


Termínově nějaký leden/únor/březen 2020 na cca tři týdny (+- dva dny)


Cíl je tedy jasný - Brisbane a tam být alespoň dva týdny. Odkud poletím je mi více méně jedno, ideálně ale Praha. Nebráním se ale ani například Berlínu (odkud je teď skvělá akce, ale po cestě se bohužel nic stihnout nedá kromě 6 hodin na letišti v Číně).


Cenová relace do maximálně 25 tisíc, což si myslím, že už by se dalo něco solidního vybrat a po cestě něco vidět, když už letím tak daleko (pro mě).


Za veškeré odpovědi moc děkuji předem!


David

0

Na podzim se objevují letenky na jaro do Austrálie běžně. Buď čínské aerolinky, nebo i kulturnější  Etihad, Cathay. Většinou z Mnichova. Vydržte.

0 Citovat

Po cestě se nic stihnout nedá? A co ten dlouhý stopover v Kantonu?

0 Citovat

Hrál jsem si s kombinací Berlín - Sydney a zpátky Brisbane - Berlín... bohužel jsem ale nenašel žádný let, který by nabízel například 24h stopover v Kantonu... prosím, pomůže někdo? Kde nastavujete hledání s delším stopoverem?

0 Citovat

czdavfre napsal(a):

Hrál jsem si s kombinací Berlín - Sydney a zpátky Brisbane - Berlín... bohužel jsem ale nenašel žádný let, který by nabízel například 24h stopover v Kantonu... prosím, pomůže někdo? Kde nastavujete hledání s delším stopoverem?


Jiný návrat - rozdělit na 3 lety.

0
4 reakce