Nazdar. Už jsem se na to ptal, ale zapadlo to. Ma někdo zkušenost z poslední doby  s obsazenosti letadla z Vídně do Taipei a zpet? Letim v sobotu, což bude asi natriskanejsi než jindy.  Jde mi o to, jestli mam čekat na check in s výběrem sedačky, neb jsem koupil v nejlevnější třídě, nebo těch 28 euro tam a 28 zpátky radeji dat. Přelet z Taipei do Manily už je mne vzhledem k času buřt, i když těch 8,5 euro už by mě asi nezabilo,  ale při  podobne dlouhych letech místo neřeším. Diky za zkušenosti :-)Edit: Bude to v prosinci :-) .

Eva Air a její obsazenost letadel

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Nazdar. Už jsem se na to ptal, ale zapadlo to. Ma někdo zkušenost z poslední doby  s obsazenosti letadla z Vídně do Taipei a zpet? Letim v sobotu, což bude asi natriskanejsi než jindy.  Jde mi o to, jestli mam čekat na check in s výběrem sedačky, neb jsem koupil v nejlevnější třídě, nebo těch 28 euro tam a 28 zpátky radeji dat. Přelet z Taipei do Manily už je mne vzhledem k času buřt, i když těch 8,5 euro už by mě asi nezabilo,  ale při  podobne dlouhych letech místo neřeším. Diky za zkušenosti :-)

Edit: Bude to v prosinci :-)

0

Mistře, za tyhle potenciálně vynaložené peníze ti zařídím na tuhle cestu *A Gold a s tím si zařídíš sedačky, lounge a byl by i upgrade do PE, pokud by na to bylo letadlo. Splatíš mně to  společnou pijatikou někde na Cebu nebo Boholu:-)

0 Citovat

@cali

No pokud bys to za těch par svestek zařídil, tak ja klidne 2 litry rumu na Boholu koupim a játra trosku potrapim :-)))).  Spis jde o to, jestli to ma smysl. PE nehrozí pokud vím, Lounge co jsem se díval, tak stojí v Manile na T1 za velké ho..o, teda aspon co se Loungekeye tyče. Nevim, jestli tam je nějaký lepsejsi, kde bych mohl s tím goldem svlazit hrdlo a  potěšit žaludek..Už se mě to teď nechce hledat, ale předpokládám,ze tam jsou :-). V Taipei něco slušného je i přes ten LK, ale asi zkusím zajet do města a na cestě zpátky mam jen 1,2 hod. Ale klidne mi napis PM. I kdyby to nestalo za nic, tak ta pijatika to vynahradi bohate :-)

0 Citovat

Opravdu nikdo neletel s Eva Air v poslední době do Taipei popripade dal do Manily. To vsichni letaji s Cinanem či Scootem ;-) Ani ten Cali se neozval.Asi se lekl těch dvou litru. Zřejmě je to málo, tak zvyšuji na 4 :-))

0 Citovat

Tak to je jiná:-) Pošli sz a nějaký kontakt, ozvu se. Letěl jsem loni, ale byl na obě cesty automaticky upgrade do PE, která byla plně obsazená.

0 Citovat

Podle rezervačního systému by měl být let plně obsazen.. Max 2-3 místa volná  za předpokladu že příletový cestující do Vídně stihnou tenhle let. Cuss 

0 Citovat

@David

Dik za odpověď, ale asi jsi mě nepochopil.Ja neletim tuto sobotu,ale až v prosinci a ptám se,jaká bývá obsazenost u Eva Air všeobecně.Treba Emirates z Prahy jsou většinou natriskani, naproti tomu Qatarci mívají poměrně dost volných míst.

0
6 reakcí