Ahoj,Sháníme jednosměrnou letenku do Mexika (ideálně Cancún) od zhruba poloviny listopadu do poloviny prosince (spíše se přikláníme k listopadu). Všechno co jsme našli je cenově od 8.3k s odbaveným zavazadlem. Odlet z Paříže nebo Bruselu s XL Airways France nebo TUI fly Belgium. Můžeme reálně očekávat nějaké snížení nebo akci? Nebo už ceny pouze porostou (zdá se mi, že od toho co jsem se díval napodledy, tak mírně vzrostly)?Případně je reálné, že se objeví ještě akce podobná této: https://www.cestujlevne.com/akcn...hl-sezone? To bychom potom zpáteční letenku směřovali až třeba na duben a případně ji pak neproletěli. Teď docela litujeme, že jsme tuhle akci nevyužili a čekali na levnější jednosměrné letenky.Díky. .

Mexiko listopad/prosinec

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,

Sháníme jednosměrnou letenku do Mexika (ideálně Cancún) od zhruba poloviny listopadu do poloviny prosince (spíše se přikláníme k listopadu). Všechno co jsme našli je cenově od 8.3k s odbaveným zavazadlem. Odlet z Paříže nebo Bruselu s XL Airways France nebo TUI fly Belgium. Můžeme reálně očekávat nějaké snížení nebo akci? Nebo už ceny pouze porostou (zdá se mi, že od toho co jsem se díval napodledy, tak mírně vzrostly)?

Případně je reálné, že se objeví ještě akce podobná této: https://www.cestujlevne.com/akcn...hl-sezone? To bychom potom zpáteční letenku směřovali až třeba na duben a případně ji pak neproletěli. Teď docela litujeme, že jsme tuhle akci nevyužili a čekali na levnější jednosměrné letenky.


Díky.

0

Do Bruselu/BRU se dostanete za pár euro (29) s ČSA a ta akce kterou odkazujete je o 400 stovky nebo kolik dražší, tak kupte to co je a máte problém vyřešený. 

"Můžeme reálně očekávat nějaké snížení nebo akci?"  Ano, můžete. Otázka je, jak moc.

0 Citovat

To bychom koupili, kdyby ale ještě byla aktuální. Nicméně už aktuální není, takže hledáme samozřejmě něco jiného.

0 Citovat

Kdo se teď chystá do Mexika, mohu věnovat sim kartu Telcell (Oxxo) s ca. 2 GB, až 5 ks. Platí do 4.12. pak se musí dobít.

0
3 reakce