Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s rezervací letenek přes lastminute.de? Máme letět v 5 lidech, cena za let u nich je nižší než jinde a v takovém počtu už se to přeci jen pozná. Jen jsem nenašla moc zkušeností, zda je koupě letenky přes ně ok, pokud tedy nepočítám zkušenosti na TripAdvisoru, které jsou ale 5 let staré :)Předem díky za jakékoli info.  .

Zkušenosti lastminute.de

Založila ve fóru Vyhledávače letenek

6 reakcí

Zdravím, 

nemáte někdo zkušenosti s rezervací letenek přes lastminute.de? Máme letět v 5 lidech, cena za let u nich je nižší než jinde a v takovém počtu už se to přeci jen pozná. Jen jsem nenašla moc zkušeností, zda je koupě letenky přes ně ok, pokud tedy nepočítám zkušenosti na TripAdvisoru, které jsou ale 5 let staré :)

Předem díky za jakékoli info. 

0

Myslím, že tady je toho napsáno už dost. Jedna z horších společností. V případě problémů se zrušením nebo změnou času letu dost složité řešení. Volil bych jen pro levnější letenky a nepoužíval na složitější itineráře.

0 Citovat

Je to vpodstate edreams / opodo, ale v nemeckej verzii. Takže by som to definoval asi ako najlepší zo suterénu OTA :)

Sám som cez nich už dva krát kupoval long haul, pretože už dva krát boli fakt jediní ktorí mi dokázali vystaviť letenku, ktorá už nikde nebola dostupná, resp. ju iné vyhľadávače vôbec neponúkali. Dokonca bezproblémovo prešiel kiks s 500 eurovou letenkou do HKG v C. Pravidelne od nich kupujem lowcost letenky, pretože na Mastercard Debit mávajú občas zľavu cca 10 euro. Som si ale istý, že akonáhle by som od nich potreboval spraviť nejakú zmenu v rezervácii, zrejme by to nebolo zadarmo.

Pozitívny bod ale u mňa majú za to, že napríklad pri letenkách od nízkonákladoviek ti v potvrdzujúcom maili pošlú aj e-mail priradený k rezervácii. Z toho usudzujem, že to až takí ču*áci nie sú - napríklad z Kiwi ten mail neodstaneš.

Treba teda zvážiť risk - koľko ušetríš vs. to, koľko budú chcieť za pripadný support pri zmene alebo vrátení peňazí - čo môže byť kľudne 20-50 eur.

0 Citovat

Mám zkušenost s francouzskou mutací. Koupil jsem u nich v dubnu error na Martinik k proletění v listopadu, zatím stále drží. Dokonce jsem nějakou nejasnost kolem rezervace s nimi úspěšně vyřešil na Twitteru.

0 Citovat

@MoonEclipse - to je jako bys napsal, že AL = CL:-) Je to konkurence, lastminute.de je součást skupiny lastminute.com, kam patří třeba rumbo, jetcost, bravofly ad. eDreams a Opodo jsou naopak součástí Odigeo.  Z mého subjektivního pohledu více věřím lm group. Kupuji ale i na těch nejspodnějších příčkách pomyslného žebříčku :-) 


0 Citovat

Já měl štěstí. Koupil jsem přes ně error do Hong Kongu. Aerolinka 2x posunula času letu a vše se v pohodě potvrdilo.

0 Citovat

Moje jediná zkušenost je taky ta chybka v C do HKG. Ačkoliv se měnily časy letů, lastminute.de mi ihned posílaly maily se změnama. Protože jsem s nimi do té doby neměl zkušenost, radši jsem to ještě hlídal přes checkmytrip a vše přesně sedělo. Za mě tedy spokojenost, ale je pravda, že jsem nepotřeboval řešit nic mimořádného.

0
6 reakcí