Ahoj, chystám se poprvé do Asie a volba padla na Malajsii. Před pár týdny tu byla akce na letenky za 12k. Rozhodli jsme se jet ale až ve chvíli, kdy tato akce už neplatila a letenky (koukáme na Penang) jsou nyní o tisícovku dražší, než v avizované akci za 12k. To je ještě ok, i když samozřejmě tisícovky škoda. Zajímalo by mě, jestli momentální cena 13k je pořád super a tedy měli bychom letenky koupit hned, anebo je to spíš nějaký průměr, za který koupím s Qatar Airways víceméně vždy? Jde nám o první polovinu ledna (cca 14 dní), což je poměrně za dlouho. Nemám s tím zkušenost, tak nevím, jestli s nákupem ještě čekat, nebo raději ne. Díky moc! .

Praha - Penang s QR

Založila ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj, chystám se poprvé do Asie a volba padla na Malajsii. Před pár týdny tu byla akce na letenky za 12k. Rozhodli jsme se jet ale až ve chvíli, kdy tato akce už neplatila a letenky (koukáme na Penang) jsou nyní o tisícovku dražší, než v avizované akci za 12k. To je ještě ok, i když samozřejmě tisícovky škoda. Zajímalo by mě, jestli momentální cena 13k je pořád super a tedy měli bychom letenky koupit hned, anebo je to spíš nějaký průměr, za který koupím s Qatar Airways víceméně vždy? Jde nám o první polovinu ledna (cca 14 dní), což je poměrně za dlouho. Nemám s tím zkušenost, tak nevím, jestli s nákupem ještě čekat, nebo raději ne. Díky moc!

0

Za mě je 13k s QR a z Prahy super cena do Asie. Samozřejmě se může stát, že to bude třeba o tu tisícovku levnější, ale úplně klidně to to taky může být o 3000 dražší. 


Pokud Vám vyhovují datumy, čas strávený na cestě a chcete letět s QR asi bych do toho šel.  Ono to sice může vypadat za dlouho, ale osobně vždy taky raději letenky do Asie kupuju s několikaměsíčním předstihem, pak se může stát, že na Vámi požadovaný termín už to bude přebrané. Vždy jsem na leden/únor kupovat letenky v srpnu/září.  

0 Citovat

100% kupte, první polovina ledna nebývá nejlevnější, takže 13 tisíc je super. QR navíc moc velké promo dělat nebude a ceny půjdou spíše nahoru, hlavně v tomto exponovaném období.

0 Citovat

Díky moc oběma, raději tedy nebudeme otálet. :-)

0 Citovat

Dobrý den,letíme do Malajsie v lednu 2020 již po třetí a cena n a kterou se ptáte je supr,jelikož letíte přímo tam kam chcete a pokud budete chtít přelety,tak letenky od airasia jsou za krásné ceny/třeba Kuala Lumpur/.Prostě jestli chcete letět,kupte.My letíme za 11,ale z Budapešti.

0
4 reakce