Zdravím, právě plánuji výlet do Madridu na říjen a chtěla bych se poptat na tipy a triky. Jako odletovou stanici preferuji Prahu, pokud by šlo ale o extrémně výhodnou nabídku tak beru i Vídeň. V Madridu hodlám zůstat 10 dní (tj. vždycky víkend, týden a víkend, v úvahu tedy připadají data 10.-19., 17.-26.) a jako cenu letenek jsem vyhledala vždycky okolo 5 500, což se mi zdá docela dost... Chci se tedy zeptat, jestli někdo nemáte povědomí o něčem levnějším, popř. doporučit cenově výhodnou leteckou společnost... Také bych se chtěla zeptat, jestli myslíte, že se vyplatí zakupovat letenky spíš teďka s předstihem, anebo bych měla počkat naopak na poslední chvíli? Díky za rady  .

Praha(Vídeň)-Madrid

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Zdravím,

právě plánuji výlet do Madridu na říjen a chtěla bych se poptat na tipy a triky. Jako odletovou stanici preferuji Prahu, pokud by šlo ale o extrémně výhodnou nabídku tak beru i Vídeň. V Madridu hodlám zůstat 10 dní (tj. vždycky víkend, týden a víkend, v úvahu tedy připadají data 10.-19., 17.-26.) a jako cenu letenek jsem vyhledala vždycky okolo 5 500, což se mi zdá docela dost... Chci se tedy zeptat, jestli někdo nemáte povědomí o něčem levnějším, popř. doporučit cenově výhodnou leteckou společnost... Také bych se chtěla zeptat, jestli myslíte, že se vyplatí zakupovat letenky spíš teďka s předstihem, anebo bych měla počkat naopak na poslední chvíli?

Díky za rady smiley
Sylvinka.

0

Ahoj,
http://airixo.com/en/flights/czech-repu ... /8-10-days
Pokud Vám postačí příruční zavazadlo, tak je to výborná cena. Jinak u těchto nízkonákladových spolěčností platí, čím blíže odletu, tím dražší.

0
1 reakce