Zdravím, máte někdo nějaké info o letišti Sabiha v Istanbulu ? (lítá sem Pegasus) ... Zajímá mne jak nejlépe do centra, koukal jsem, že je to docela daleko .. .

Turecko - letiště Sabiha Istanbul

Založil(a) ve fóru Letiště

7 reakcí

Zdravím, máte někdo nějaké info o letišti Sabiha v Istanbulu ? (lítá sem Pegasus) ... Zajímá mne jak nejlépe do centra, koukal jsem, že je to docela daleko ..

0

Tohle by Ti mohlo pomoci: http://bit.ly/UeWouR, http://bit.ly/1qNrpRz a http://www.sabihagokcen.aero/flashes/Ul ... tasiEN.swf smiley

0 Citovat

jj diky na něco už jsem koukal, nicméně mě i zajímá osobní zkušenost smiley

0 Citovat

Byl jsem tam před necelým týdnem - doporučuji se vykašlat na hromadnou dopravu a jet přímo s Havatas na Taksim za 13TL. Jezdí každou půl hodinu a stojí přímo před terminálem (pak se jen ujistit, že to jede tam kam potřebuješ, jezdí na více míst v IST).

Jinak na pasovce jsme chytli frontu, cca 30-45minut. Ještě něco? smiley

0 Citovat

vyprdni se na nejake pegas a vem turkish maji kazdy den 2 spoje a perfektni casy

0 Citovat

jestli jsi nejaka socka tak proc sem lezes

0 Citovat

protože se to tu jmenuje "cestuj levně"... Aneb ban na 24h - truhlík by měl vychladnout.

0 Citovat

Ahoj, Havatas je opravdu nejpohodlnejsi , avšak upozorňuji , že berou jen turecké liry, takže musíš něco málo na letišti proměnit.stoji přímo před středním východem z letiste .. Jinak pokud je špička - přiletěli jsme okolo 13hod, jeli jsme to cca 1:45h.. Na letiste jsme taky potřebovali brzo ráno, kdyz jsme letěli do Kapadokie - Kayseri, tak nám byl. nabidnut shuttle bus, 12 eur na osobu z hotelu na Sultanahmet( Hagia Sophia, modra mešita, bazilikova cisterna, Grand bazaar). Tuto dopravu nabízí každy hotel, využili jsme ji, kdyz to bylo brzo ráno , trvalo to asi 35-40 min na letiste. Kdyz jsme se vraceli z Kayseri, tak jsme opět využili Havatas, to uz bylo docela pozdě-23 hod, tak to trvalo taky asi 45 min.. Jinak jeste z letiste jezdí bus ( myslím E10 do Kadikoy) k trajektu přes Bospor. Trajekt stal minuly rok 3tl( musíš vhodit do automatu a vyzvednout si tzv. zeton. Cesta je jeste delší, trajekty jezdí kazdou půlhodinu a je to docela příjemný vylet-využívali jsme to místo dražších vyletnich lodi:-)

0
7 reakcí