- Fórum
- Vyhledávače letenek
- Jak ve vyhledávači cestujlevne zvolit tarif Standard Economy?
Jak ve vyhledávači cestujlevne zvolit tarif Standard Economy?
Dobrý večer,
jak mohu ve vyhledávači letenky.cestujlevne.com zvolit tarif Standard Economy (nikoli výchozí Basic Economy)?
Jde mi o ten tarif, který zahrnuje odbavené zavazadlo (plus případně možnost volby místa), nejde mi o Premium Economy s větším prostorem atd. (Vím, že tento tarif mohu vybrat na úvodní stránce vyhledávače.)
Ve výsledcích vidím možnost přepnout filtrování na "s odbaveným zavazadlem", ale cena nejlevnější letenky tím povyskočí o cca 4.000 Kč. Přitom na Letenkách Google je (v tomto konkrétním případě) rozdíl v tarifu jen cca 2.600 Kč - a zároveň (to je to, co hledám na Cestujlevne) mohu jednoduše přepnout mezi Standard a Basic, viz obrázek.
Na stránce s detaily objednávky mohu jen koupit pojištění, zvolit tarif ne.
Děkuji za radu.
Ahoj, obvykle to funguje buď tak, že vidíš výběr v prvním kroku, ale jen za předpokladu, že je tvůj let přesně ve dny, které jsi zadal do vyhledávače (nesmí být +-1 a víc dní).
Druhá varianta je v druhém kroku u vyplňování jmen, tam je i více možností tarifů.
Ovšem, když zkouším tvou variantu, tak mi to nefunguje... Zjistím jak se tato fičura chová. Zatím není vyhledávač v našich rukou, ale bereme defaultní nastavení Student Agency, tak s tím moc nemůžeme čarovat.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!