Dobrý večer,jak mohu ve vyhledávači letenky.cestujlevne.com zvolit tarif Standard Economy (nikoli výchozí Basic Economy)?Jde mi o ten tarif, který zahrnuje odbavené zavazadlo (plus případně možnost volby místa), nejde mi o Premium Economy s větším prostorem atd. (Vím, že tento tarif mohu vybrat na úvodní stránce vyhledávače.)Ve výsledcích vidím možnost přepnout filtrování na "s odbaveným zavazadlem", ale cena nejlevnější letenky tím povyskočí o cca 4.000 Kč. Přitom na Letenkách Google je (v tomto konkrétním případě) rozdíl v tarifu jen cca 2.600 Kč - a zároveň (to je to, co hledám na Cestujlevne) mohu jednoduše přepnout mezi Standard a Basic, viz obrázek.Na stránce s detaily objednávky mohu jen koupit pojištění, zvolit tarif ne.Děkuji za radu. .

Jak ve vyhledávači cestujlevne zvolit tarif Standard Economy?

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

1 reakce

Dobrý večer,

jak mohu ve vyhledávači letenky.cestujlevne.com zvolit tarif Standard Economy (nikoli výchozí Basic Economy)?

Jde mi o ten tarif, který zahrnuje odbavené zavazadlo (plus případně možnost volby místa), nejde mi o Premium Economy s větším prostorem atd. (Vím, že tento tarif mohu vybrat na úvodní stránce vyhledávače.)

Ve výsledcích vidím možnost přepnout filtrování na "s odbaveným zavazadlem", ale cena nejlevnější letenky tím povyskočí o cca 4.000 Kč. Přitom na Letenkách Google je (v tomto konkrétním případě) rozdíl v tarifu jen cca 2.600 Kč - a zároveň (to je to, co hledám na Cestujlevne) mohu jednoduše přepnout mezi Standard a Basic, viz obrázek.

Na stránce s detaily objednávky mohu jen koupit pojištění, zvolit tarif ne.

Děkuji za radu.


letenka01.jpg

0

Ahoj, obvykle to funguje buď tak, že vidíš výběr v prvním kroku, ale jen za předpokladu, že je tvůj let přesně ve dny, které jsi zadal do vyhledávače (nesmí být +-1 a víc dní).

Druhá varianta je v druhém kroku u vyplňování jmen, tam je i více možností tarifů.

Ovšem, když zkouším tvou variantu, tak mi to nefunguje... Zjistím jak se tato fičura chová. Zatím není vyhledávač v našich rukou, ale bereme defaultní nastavení Student Agency, tak s tím moc nemůžeme čarovat.



vyber-tarifu.png
vyber-tarifu-2.png

0
1 reakce