Ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně nákupu letenek. Nejsem úplný začátečník (níkonákladovky mám zmáknute, tam mě 1000 kč nevytrhne)Ale při nákupu letenek do Asie, Vietnamu okolo Vánoc (to je vyšší level), kde cena už není zanedbatelná, jsem začátečník. Všude píšete že obchodníky jako gotogate, tripsta apod. nedoporučujete. Potřeboval bych poradit, které prodejce naopak můžete doporučit.Prosím o objektivní názory. Pokud už tu tato diskuze byla, omlouvám se za nové vlákno, v opačném případě mi jej prosím napište, nenašel jsem jej. Děkuji za vaše reakce, názory... .

Prodejci letenek - Bezproblémový?!

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj všem,

potřeboval bych poradit ohledně nákupu letenek. Nejsem úplný začátečník (níkonákladovky mám zmáknute, tam mě 1000 kč nevytrhne)Ale při nákupu letenek do Asie, Vietnamu okolo Vánoc (to je vyšší level), kde cena už není zanedbatelná, jsem začátečník. Všude píšete že obchodníky jako gotogate, tripsta apod. nedoporučujete. Potřeboval bych poradit, které prodejce naopak můžete doporučit.Prosím o objektivní názory. Pokud už tu tato diskuze byla, omlouvám se za nové vlákno, v opačném případě mi jej prosím napište, nenašel jsem jej.

Děkuji za vaše reakce, názory...

0

https://www.cestujlevne.com/letenky :)

a potom klasika Pelikan, Student Agency, zo zahranicnych napriklad Expedia.

0 Citovat

tonic napsal(a):

https://www.cestujlevne.com/letenky :)

a potom klasika Pelikan, Student Agency, zo zahranicnych napriklad Expedia.

Pelikán, no děkuju pěkně. 😊 Omezená pracovní doba, pomalost/vytíženost operátorek, čachry s poplatkem...

0 Citovat

Stačí si projít toto velmi obsáhlé vlákno, který se tomuto tématu věnuje https://www.cestujlevne.com/disk...na-letence

0 Citovat

A také nákup přímo u aerolinek 

0 Citovat

T napsal(a):

A také nákup přímo u aerolinek 

to ano, na to vela ludi zabuda :D

0 Citovat

Skromný dotaz: není přece jen u některých méně seriózních aerolinek lepší kupovat letenky přes spolehlivého domácího prostředníka? Neušetří si tím člověk různé handrkování, které za něj může vyřešit prodejce?

0 Citovat

hmm..len ake to su? vela obskurnych aeroliniek ani nijak ako cez svoje stranky letenky nepredava, kedze jednoducho nie su v GDS.

0
7 reakcí