Zdravím všechny,už delší dobu zvažují dotaz zde na cestujlevne, ale vždy mě nějak odradil všudypřítomný sarkasmus..)Tady je: jaké se vám povedly koupit nejlevnější letenky po Evropě? Začnu.VIE - CLJ 2€BTS - INI 5,98€VIE - CGD 0,02€ na 3 různé termíny vždy pro 3 osobyVIE - ALC 0,02€VIE - PMI 0,02€OSR - BGY 249 Kč .

Vaše největší ”úspěchy”

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Zdravím všechny,


už delší dobu zvažují dotaz zde na cestujlevne, ale vždy mě nějak odradil všudypřítomný sarkasmus..)

Tady je: jaké se vám povedly koupit nejlevnější letenky po Evropě? 


Začnu.

VIE - CLJ 2€

BTS - INI 5,98€

VIE - CGD 0,02€ na 3 různé termíny vždy pro 3 osoby

VIE - ALC 0,02€

VIE - PMI 0,02€

OSR - BGY 249 Kč



0

Tak za čias airfasttickets a rumbovania to bolo viacero nulových. Ale asi najlepší deal u mňa (bez odrbavania systému) bol Dubaj-Manila roundtrip s Cebu Pacific za 26 euro.

0 Citovat

Aprílová akce na Gran Canarii za 25 EUR (letenka, ubytování, polopenze) v roce 2010. Díky islandské sopce pobyt prodloužen ze 7 na 10 dnů.

NY za 3500 ex-TXL ve 2009 a Tokio za 5500 ex-PRG ve 2017.

0 Citovat

CLJ - BLQ s Taromem v roce 2009 za 0,00. Bylo to "koupené" přes web Taromu, který v té době teprve rozjížděli jako plnohodnotný prodejní kanál. Rezervace proběhla, ale bylo na ní vysloveně napsáno, že se jedná jen o rezervaci a letenku musím zaplatit před odletem v CLJ. Tam mi řekli, že nic platit nemusím, že na ten papír můžu normálně letět. V 737-700 nás letělo 25 a pak tu linku brzo potom zrušili :-)

0 Citovat

Tak moje nejlepší akce byla zřejmě ta Vídeň-Málaga za 0,02 EUR + kompenzace cca 20k Kč (2 osoby) za zpožděný let...

0 Citovat

Loňská klasika - letenky s Levelem zdarma z Vídně do Dubrovníku a Larnaky (a zdarma, protože se nenamáhal strhnout těch 0,02 €).

Z dálkovek Praha-Dillí s Ukrajinci cca za 250 €. 

V autobusech vede Flixbus a jeho jízdy zdarma vzhledem k různým voucherům na 3 €, 5 € nebo 50 Kč. Flibco do Brugg za 5€ taky není špatné. 

0 Citovat

PRG-FCO-NYC / BOS-FCO... uááá 1 400 Kč :))

0 Citovat

PMI-TXL za 1€ díky tehdy novému Laudovi

ale Davida si nikdo netroufne :-))


0 Citovat

U mě jednoznačně vede Milán - Ushuaia za 295 EUR, to nepřekonají žádné centovky, eurovky apod. 

0 Citovat

S "levnocestováním" jsem začal relativně pozdě, takže mě akce typu letenka za korunu apod. docela minuly. Mám za sebou tedy běžné "klasiky" od Ryanairu z Prahy s cenou okolo 500 Kč za zpáteční let nebo ještě méně (např. Brusel, Krakow, Budapest, Milan, Copenhagen, Bologna, atd.) nebo jen o trochu vyšší cena (Eilat, Marrakesh). Potěšila také loňská akce z Prahy na Srí Lanku za cca 9 900 Kč. No a největší radost z letošního letu PRG - EWR - PUJ za 11 800 Kč, nicméně díky zpoždění vyplacena kompenzace téměř 16 000 Kč.

0 Citovat

Já to mám jako Aleš. Zatím nic moc.

Teďka v srpnu se ale docela povedlo. Los Angeles, letenky koupené 3 týdny před odletem za 6900.  :-)

0 Citovat

LHR - ML - HKG a zpět za 520 liber - v C.

0 Citovat

Sice to není Evropa, ale myslím, že na dálkové lety dobré ceny:

PRG-Zanzibar - 6 500 kč

PRG-NRT - 7 500 kč


0 Citovat

@lucx - pravda, to bola svojho casu neuveritelna akcia ... tiez som rad, ze sme Ushuaiu vyuzili

0 Citovat

Nevím, zda se počítají FD, to by bylo ještě trochu jinak.

 Ale tedy klasika + chybky. Historicky u mě v roce 2000 za 499,- DM 14 dnů 4* AI Varadero z Berlína. To byl v té době v počátcích internetového prodeje neuvěřitelný deal:-)

Jinak z pohledu celkové bilance asi chybka s AB do New Yorku za 141,- EUR, kde nám po proletění vrátili celou cenu letenky a 250,- EUR kompenzace.  Pak chybka AM na Kubu, kde letenka 130,-EUR a 600,- kompenzace. Nejraději ale nevím proč vzpomínám na chybku IB do JV Asie za nějakých 200,-EUR, protože to spolu s award letenkami do Asii  byl asi trip s nejvíce zážitky během jedné akce.

Centovky, eurovky a zrumbované letenky po Evropě nepočítám, těch bylo mraky a tady jsem možná rekordman v poměru nákupu/neproletění:-)))

0 Citovat

Uz jsem si rikal, ze za 0 penez se mi letet nepodarilo, a ejhle vzpomel jsem na Brno - München - Brno, BMI (0 Kč). Pozdeji uz nasledovaly zakoupene letenky od Levelu do Alicante a Milana (pro rodinu) a do Londyna za 0,1 €, nasledovane Ryanair rumbovackami za 1 Kč do/z Londyna, Malmö, Korfu, Bruselu, Pisy, Milana, Gdansku, Stockholmu, Varsavy, Budapesti, Lvova a Kyjeva, take s Wizzairem za 1 Kč do Sofie (neproleteno).

Pred zhruba 3 lety bylo uzasne koupit pres nejakou nemeckou CK i Viden – Chania, Heraklion – Viden za 15 € (tenkrat jeste Laudamotion neexistoval).

Polskibus za jednozlotuvky Vratislav, Katovice, Krakov, Zakopane. Flixbus po Cesku okolo 1 Kč nebo Torun – Brno 180 Kč.


Jinak z mimoevropskych bylo NEJ: Lisabon – Luanda – Maputo a zpet za 149 €.

Dale nejake Conakry (5500 Kč), Dakar (7000 Kč) nebo prekombinovany Asuncion (9000 Kč) uz moc takova terna nejsou, ale potesi.

Nakonec bych vyzdvihl moznost ‘nakupu’ award tickets za mile, z nichz mam nejlepsi zkusenost se spolecnostmi TAM (domaci lety po Brazilii) a Turkish Airlines (Sofia, Istanbul) a Iberia (Tenerife).


0 Citovat

Japonsko za 5000, Stockholm za 2 eura, Dillí za 6500, PRG-KBP-LWO+ODS-KBP-VIE za 1500.
EDIT: Pardon, 2 Kč to byly, ne eura. 😊 

0 Citovat

Ještě jsem zapomněl na error WAW-KBP-BKK v Premium Eco za 6,6k, to byl jednoznačně nejlepší deal. Ještě teď si vzpomínám, jak nám letušky přinesly po dvě plata s teplým jídlem. Ony to nechápaly, my taky ne. Nakonec mi došlo, že jsem si jídlo za 0 Kč objednal skrze správu rezervace a pak jsme ještě dostali jakože standard meal pro premium eco cestující. Tahle situace se odehrála jen na přeletech WAW-KBP-WAW. Když jsem letušce to jedno plato navíc vrátil, ať ho někomu dá, tak jej odnesla dozadu. Prostě ukrajinská mentalita. Než aby to někomu dala, tak to šla schovat.

0 Citovat

tak za mě ryanair:

(Hahn) -Prague (PRG) 0.1EUR

 Prague (PRG)- Skavsta (NYO ) 1CZK

Skavsta (NYO)- Bratislava (BTS) 1SEK

 PRG- Frankfurt (Hahn) 1CZK

Altenburg -Alicante - Altenburg 12EUR

 Altenburg - Edinburgh - Altenburg 10EUR

condor

Mnichov-Mauricius-Mnichov 198EUR

ČSA

Praha-Hamburk-Praha (ČSA) 20EUR

Easyjet

PRG-Milan(MXP)-Agadir(AGA)-Milan(MXP)-PRG 1124CZK

Ethiopian Airlines¨

MXP-SEZ


Dobré byly míle v OK Plus

Praha-Honululu- náklad na letenku cca 2500Kč (za zařízení kreditky)


další v  business 

 PRG - CDG  -ICN - SIN . Zpět pak: KUL - ICN - CDG - PRG...za taxy a za míle 17 tisíc ..tohle v A380

taky business:

PRG-CDG-MEX-HAV-MEX-CDG-PRG ..za taxy a nákup mil to vyšlo kolem 14tis

0 Citovat

Dvakrát Havaj za něco přes 12 tis.včetně zavazadel. A Japonsko s Turkish za cca 7 tis, kamarádi o den později za cca 5,5 tis.

Errorů výrazně ubylo. Teď jsou 'akce',  takže alespoň nehrozí zrušení. Ale ta radost z úlovku je přeci jen menší...

0 Citovat

Tak za mě co se týče ceny tak nejlevněji jsem měl Vídeň - Bilbao s Levelem za 0,02 eur. Pak samozřejmě hromadu letenek po Evropě pod 20 eur. Jednosměrka Dubaj - Manila za 500 Kč, přelet Langkawi - Penang za 50 Kč. Z dálkovek Vídeň - Los Angeles v přímém letu za 6500 Kč a Praha - Bangkok s Hainanem za 7500 i s krásným hotelem při přestupu v Pekingu.

Největší zážitek a radost jsem měl z letu Natakhtari- Mestia v L410 s Vanila Sky za 800 Kč, kdy jsem měl štěstí, že na mě vyšlo místo a zároveň let nebyl zrušen. Užil jsem si let hned v první řadě za pilotem a přelet  zasněžených hřebenů za jasného počasí asi tak 100 metrů nad zemí za varovné hlášky "Terrain, terrain, pull up, pull up!" :) Finální přiblížení na letiště v Mestii v oblouku nad střechami domů také zajímavé.

Dále jednosměrka v C z Taipei do Soulu v Dreamlineru za 100 eur, kdy nějakým zázrakem byl C jen o 10 eur dražší než Economy.

Ještě jsem si vzpomněl na hotel v Thajsku booknutý přes nějaký error na Thomas Cook za směsnou cenu, kde si navíc ještě i tu částku zapomněli strhnout, takže jsem to měl úplně zadarmo. Bohužel jsem asi i já tak přispěl k jejich krachu :D
0 Citovat

A tady díky slečně budeme všichni lítat skoro zadarmo-

https://m.facebook.com/#!/story....1426660407

0 Citovat

Slovensko je líheň travelbloggerek...

0 Citovat

U mna najlepsi deal co som vychytal bola spiatocka Budapest - Dubai - Manila za 135 € (mal som stastie na akcie WDC 1+1 zdarma a nasledne o tyzden Cebupacific so svojimi zimnymi akciami). 

O 2 roky spiatocna divocina Budapest - Kiev - Dubai - Manila - Ho Chi Minh za nejakych 218 €

A letny trip Budapest - Kiev - Almata, Nursultan - Budapest za cca 90 € tiez nebol zly deal

0 Citovat

cali napsal(a):

Slovensko je líheň travelbloggerek...

heh pozeram, ze Černobyľ a Pripjať bez cestovky - cakal som nejaky stalker styl, preliezat ploty, uplacat vojakov ... a teda len Gabika nahradila slovo cestovka slovom agentura :D

0