Ahoj, máte nějaký tip na letenku z Bangkoku do Vídně nebo Prahy se zastávkou někde v Asii na dvě nocí? Momentálně vychází letenka BKK - VIE na cca 10 tis. Tak si říkám, jestli to jde nějak nakombinovat a ještě se podívat na nějaké zajímavé místo (mimo JV Asii - tam budeme půl roku) za lepší cenu. Děkuji za reakce. .

Bangkok - Viden (se zastávkou)

Založila ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj, 

máte nějaký tip na letenku z Bangkoku do Vídně nebo Prahy se zastávkou někde v Asii na dvě nocí? Momentálně vychází letenka BKK - VIE na cca 10 tis. Tak si říkám, jestli to jde nějak nakombinovat a ještě se podívat na nějaké zajímavé místo (mimo JV Asii - tam budeme půl roku) za lepší cenu. Děkuji za reakce.

0

Zatím nevíme, jaký měsíc?!

0 Citovat

19/4/2020 musíme nejpozději vycestovat z Thajska. 

Ale šlo mi i o to, jestli jsou nějaké "obvyklé" trasy, které jde nakombinovat za dobrou cenu. Jediné, co jsem našla na tohle datum, je stop v Novém Dillí a Hong Kongu za stejnou cenu jako BKK-VIE. Ještě bych mohla dodat, že nebudeme mít zavazadlo k odbavení, jen batohy a jsme 2.

Díky...

0 Citovat

No, obvykle vychází dobře trasy se zastávkou v Dubaji, Abu Dhabi, Muscatu, Dauhá nebo Kyjevě. Ale v rámci stopoveru maximálně na jednu noc. Jinak se už musí hledat multicity se dvěma lety. Ta bývá dražší.

0 Citovat

Aniz bych bliz zkoumal, dalsi moznosti by mohl byt stopover v Cine - Pekingu nebo Sanghaji.

0 Citovat

Breathe napsal(a):

Aniz bych bliz zkoumal, dalsi moznosti by mohl byt stopover v Cine - Pekingu nebo Sanghaji.

Tady ale pozor na víza - tj. aby letenka byla bez technického stopu někde jinde v Číně - to bezvízový transfer už dost zamotává.

Teď mě napadlo, že do Vídně by se dalo ještě s Ethiopan se stopem v Addis Abebě. Zde v rámci delších přestupů zajišťuje aerolinka vízum zdarma. Ale navolit multinu (dva separátní lety) není řešení - vízum byste si museli zaplatit a není zrovna levné.
0
5 reakcí