Zdravím všechny,rád bych někam vypadnul příští víkend (někam k moři nejlépe). Termín 25. odpoledne (pouze Praha) nebo 26. to už by mohla být i Vídeň. Návrat 29. nebo 30.10. destinace nejlépe někam k mořiMáte někdo nějaký konkrétní nápad?Díky moc :-)  .

letenka na prodloužený víkend 26.-30.10. - nějaký nápad?

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Zdravím všechny,

rád bych někam vypadnul příští víkend (někam k moři nejlépe). 

Termín 25. odpoledne (pouze Praha) nebo 26. to už by mohla být i Vídeň. Návrat 29. nebo 30.10. 

destinace nejlépe někam k moři

Máte někdo nějaký konkrétní nápad?

Díky moc :-) 

0

ostrov rujana

0 Citovat

To uz nic nesezenes kamarade. Jedine Rujana :-)

0 Citovat

Kupoval jsem měsíc zpět Pisu, nebylo to levné a ani to nesplňuje tvoje podmínky odletových míst.

Takže koment k nezaplacení :)

0 Citovat

V tu sobotu z Vídně máš více variant odletu k moři (Barcelona, Alicante, Atény, Nice, Antalya, Valencie, Zadar, Split...). Jen to samozřejmě není levné. Ale ty jsi vlastně nic o levných letenkách nepsal a za 5 let tady už určitě víš, že na poslední chvíli nic levného neseženeš. A o koupání taky nic nepsals.  :-)

0 Citovat

Nestrašte ho, nepíše, že to chce low cost, takže může otočit Dubaj z Prahy za 25K (nebo za 15K s přestupem). Z Vídně za 10K s přestupem :-)

Jinak z Prahy k moři bude nejlevnější Kodaň s CSA 26-29.10. za 1700 :-)

Do 4K se vejdou i Benátky, Hamburk, Gdaňsk, Newcastle, Marseilles, Nice a hromada dalších míst, ale už bez moře.

Za 6K může dát Izrael, kde se pravděpodobně i vykoupe.

Z Vídně je toho mnohem víc, zkus ten zmíněný AZ air :-)

0 Citovat

Využijem toto vlánko keďže sa tu píše o AZ air, funguje ešte stále táto stránka korektne? Viem, že sa to tu riešilo dávnejšie, že zobrazené výsledky už nie sú kompletné a uplne správne tak by mi zaujímalo či sa niečo zmenilo. Rád vy som ju zase začal využívať. Díky

0 Citovat

Stranka nejak porad funguje ,jen jsou casteji chyby a nepresnosti , ale to nebrani zakladnimu zjisteni a porad malokde muzu zadat odnekud a kamkoliv ,proto mam porad tenhle vyhledavac rad  a nemam problem si to pak overit a doladit ,lepsi  je zadavat jen jednosmerky u zpatecek je chyb vic a  kdyz nejedes na letiste autem  tak stejne se muzes  vracet  jinam .vsiml jsme si , ze kdyz treba  se ukazuje nepodarilo se .tak kdyz kliknes  na koupit   tak te to hodi na  stranku prepravce  a bud tam jeste ta cena je  nebo je uz  spravna , stejne ale radeji pak prejdu  na stranku prepravce , v mem pripade vetsinou Ryanair  a  overim zda je to tak jak jsem nasel a samozrejme kupuju u prepravce

0
7 reakcí