Krásné dopoledne přeji, měl bych na Vás dotaz. Řešíme s kamarády koupi letenek do Thajska, ale jeden z nás momentálně nemá pas ještě a bude ho mít min. za 10 dní. Chci se zeptat, zda mohu uvést při rezervaci letenek zatím neplatné číslo pasu a za 10 dní ho změnit? Termín odletu je až za dva měsíce, ale letenky se rychle pohybují, co jsem koukal..nebo musím počkat až bude mít pas?Je tam psáno, že údaje pak nelze změnit. Předem děkuji za Vaše odpovědi. Mirek .

Změna pasu při koupi letenky

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Krásné dopoledne přeji, měl bych na Vás dotaz. Řešíme s kamarády koupi letenek do Thajska, ale jeden z nás momentálně nemá pas ještě a bude ho mít min. za 10 dní. Chci se zeptat, zda mohu uvést při rezervaci letenek zatím neplatné číslo pasu a za 10 dní ho změnit? Termín odletu je až za dva měsíce, ale letenky se rychle pohybují, co jsem koukal..nebo musím počkat až bude mít pas?Je tam psáno, že údaje pak nelze změnit. Předem děkuji za Vaše odpovědi. Mirek

0

Je úplně jedno s jakým pasem potom poletí, takže tam klidně něco napiš, sedět musí jen jméno, příjmení a datum narození. Číslo pasu lze u většiny aerolinek změnit při online checkinu a i kdyby to nešlo, nemusíš to nijak řešit.

0 Citovat

jedna se o aeroflot, dekuji za odpoved..

0
2 reakce