Pokud jste někdo letěli s touto Kolumbijskou nízkonákladovkou, povedlo se vám bez problému zaplatit za požadované letenky?Mám sice pouze debetní karty (je tam při platbě pouze volba "credit" a pak nějaké místní), ale zkoušel jsem již dvě různé (Equa, Fio - MC, Visa) a nebere mi to ani jednu...nějaký tip by byl?P.S. Abych řekl pravdu, za celé roky se mi nestalo, aby platba za letenky byla fixována na kreditní kartu a nešlo zaplatit debetní. .

Wingo (letecká spol. - Kolumbie)

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Pokud jste někdo letěli s touto Kolumbijskou nízkonákladovkou, povedlo se vám bez problému zaplatit za požadované letenky?

Mám sice pouze debetní karty (je tam při platbě pouze volba "credit" a pak nějaké místní), ale zkoušel jsem již dvě různé (Equa, Fio - MC, Visa) a nebere mi to ani jednu...nějaký tip by byl?

P.S. Abych řekl pravdu, za celé roky se mi nestalo, aby platba za letenky byla fixována na kreditní kartu a nešlo zaplatit debetní.

0

Jak už jsem Ti psal do komentáře - platil jsem u nich bez problému Revolutkou.

0 Citovat

Hm, Revolut nevedu...teď jsem pouze změnil měnu z COP na USD, trochu se to jakože "pohlo dál", ale již cca 15 min vidím pouze hlášku, že mám čekat až se dokončí platba (viz obrázek).

Co s tím dnes "laboruju", tak se mi letenky před očima zvedly o cca 500 Kč/kus. Tak to vypadá, že budu muset nakoupit u konkurence za více :-(


wingo.jpg

0
2 reakce