Dobrý den, potřeboval bych pomoci s hledáním letenky z Pittsburghu do Prahy (popř. někam poblíž) a zpět. Odlet z Pittsburghu, ASAP tzn. klidně zítra. Návrat do PIT do 15. srpna. Jedná se o letenku pro bráchu, který byl v USA na hokejovém kempu a jelikož o něj je zájem potřebuje na skok do ČR, aby si mohl zařídit studentská víza. Děkuji moc za jakoukoliv radu. .

Pittsburgh - Praha - Pittsburgh

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den,
potřeboval bych pomoci s hledáním letenky z Pittsburghu do Prahy (popř. někam poblíž) a zpět. Odlet z Pittsburghu, ASAP tzn. klidně zítra. Návrat do PIT do 15. srpna. Jedná se o letenku pro bráchu, který byl v USA na hokejovém kempu a jelikož o něj je zájem potřebuje na skok do ČR, aby si mohl zařídit studentská víza.
Děkuji moc za jakoukoliv radu.

0

jen taková rychlá myšlenka - je opravdu nutné vyřizovat víza v ČR? Nedá se zažádat online a zařídit je třeba v Kanadě? Nemám s tím žádnou zkušenost, je to jen nápad, vyšlo by to výrazně levněji.

Shánět teď na poslední chvíli levné letenky USA-Evropa navíc uprostřed letních prázdnin, to nebude levná sranda, hádal bych, že pod $1000 se podle mě nemáš šanci dostat, spíš tak okolo $1200 z NYC nebo $1500 z Pittsburghu a okolí...

0 Citovat

Pittsburgh - PRG - Pittsburgh se dá sehnat za cca. 1260 USD:
http://www.hipmunk.com/flights/PIT-to-P ... 13p2&pax=1

0 Citovat

$1260.00, mě to ukazuje po rozkliku a navolení odletu a návratu $1774.72

0
3 reakce