Rád bych se podíval na start rakety. Viděl bych to na Atlas 5 plánovaný na 17.7. Nepotřebuji letět z Prahy, klidně někam dojedu nebo poskočím. Měl by někdo tip na levnou letenku nebo kombinaci Evropa - Florida? Ten portugalsky tip tady v lete už je celkem drahý a žádný batohy nepotřebuju. Když už tam budu tak se tam rád porozhlídnu a taky nezle spoléhat  na to že start neodloží, takže klidně zůstanu třeba měsíc ve státech. Předpokládám, že v USA existuje také něco jako azair? Takže vlastně ani asi nepotřebuji přímo na floridu.   .

Florida - Miami / Orlando červenec

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Rád bych se podíval na start rakety. Viděl bych to na Atlas 5 plánovaný na 17.7.

Nepotřebuji letět z Prahy, klidně někam dojedu nebo poskočím. Měl by někdo tip na levnou letenku nebo kombinaci Evropa - Florida? Ten portugalsky tip tady v lete už je celkem drahý a žádný batohy nepotřebuju. Když už tam budu tak se tam rád porozhlídnu a taky nezle spoléhat  na to že start neodloží, takže klidně zůstanu třeba měsíc ve státech. Předpokládám, že v USA existuje také něco jako azair? Takže vlastně ani asi nepotřebuji přímo na floridu. 

0

V červenci je na Floridě nesnesitelně + všude mraky lidí. Jeď na jaře nebo na podzim (mimo sezónu hurikánů).

Asi bych spíš začal tím, že si ujasníš, co vlastně chceš vidět, protože vnitrostátní přelety dokáží náklady na cestu docela zásadně zvýšit, stejně jako půjčování aut.

0 Citovat

Zkus Fly4free, dneska tam byla akce z Milána do Miami přímo za 254€ 

0 Citovat

Zil jsem na Floride  2x  .podruhe  od  dubna do zari , behem leta  1oo-110 F ,  tedy kolem  45 stupnu  vedro , obcas  hurikan , idealni pocasi na jare pripadne na podzim tak jak pise Petr76  

Ted byly k mani pred koncem roku  letenky  ze Swiss   z Barcelony na Miami  za  4990 Kc zpatecni ( od dubna do cervna )
0 Citovat

To je strasne fajn, ze radite jet jindy, chapu, jenze ja nemuzu za to ze Atlas5 startuje k Marsu zrovna 17. cervence  :)

0 Citovat

A musí to být start zrovna Atlas V? My jsme v prosinci viděli start Falcon 9 a z té dálky cca 10 km bylo fakt jedno jaká raketa to zrovna startuje. Kdyžtak koukni na naše video https://youtu.be/HJsdsgW54IA čas cca 03:15.

Nehledě na to že jsme viděli na jiných rampách připravené ke startu ještě Atlas V i Delta IV. Opět to bylo z takové dálky, že kromě barvy nebyl poznat rozdíl. Takže otázka zní jestli je nutné vidět zrovna Atlas V. Tady je přehledný kalendář startů - https://www.spacecoastlaunches.c...nbsp; ;

Btw. ten start co jsme viděli by posunutej naštěstí jen o jeden den a rozhodnutí o přesunu startu bylo asi až 2 hodiny před startem. Tzn. většina lidi už měla zaplacenej vstup a už byla v Capa Canervel.

0
5 reakcí