Dobrý den,  máte prosím někdo zkušenost, kolik času stačí na přestupy při kombinované dopravě letadlo, bus, trajekt z Bangkoku na Koh Samui?  Air Asia nabízí celkem krátké přestupy, tak jestli to je za 30 min a následně 20 minut vůbec reálné stihnout.  Děkuji za pomoc.  Bangkok - Nakhon Si Thammarat Airport - Donsak Pier  .

Bangkok - Koh Samui kombinovaná doprava - čas na přestupy

Založil(a) ve fóru Letiště

3 reakce

Dobrý den,  máte prosím někdo zkušenost, kolik času stačí na přestupy při kombinované dopravě letadlo, bus, trajekt z Bangkoku na Koh Samui?  Air Asia nabízí celkem krátké přestupy, tak jestli to je za 30 min a následně 20 minut vůbec reálné stihnout.  Děkuji za pomoc. 


Bangkok - Nakhon Si Thammarat Airport - Donsak Pier

0

Zcela bez problémů, v Thajsku vše funguje.

0 Citovat

tipuji že v Bangkoku ještě musíte měnit letiště BKK za DMK. Nevím jak nyní, dříve míval monopol Bangkok Air na příme spojení BKK-USM a ceny byly vyšší, ale zase máte víc času na lepší aktivity v cílové destinaci než jsou transfery. Pokud tam nebude dramatický rozdíl v ceně (ať už to znamená cokoliv), zvažoval bych přímý let.

0 Citovat

Dobrý den, v Bangkoku přiletíte na letiště Suvarnabhumi, dopravu na letiště Don mueang zajišťuje autobus zdarma po předložení letenky(rezervace) každou hodinu. Odtud let let do Surat Thani s NOK AIR, nebo AirAsia - bývají promo akce kolem 800bht.Takže aby jste to stihli v jeden den musíte přiletět do Bkk dopoledne, hodina fronta na pasovce, hodina přejezd bus na Don mueang, dvě hod. checkin. Let do Surat Thani 1 a půl hod. Na letišti v Surat Thani už čeká bus do přístau Don Sak(není třeba bukovat) cesta busem asi 1apůl hod. poslední trajekt na Samui než se setmí - asi 18.00 (není třeba bukovat). v přístavu Nathon na Samui vzít sdílený minibus do resortu. Tak si to všechno spočítejte, pokud přiletíte do bkk čím dřív tím líp. Přímý let bkk-Samui je hrozně drahý. P. Hovorka. Můžete mrknout na můj web : www.hovorka.unas.cz

0
3 reakce