Dobrý den, vypadá to,  že v termínu 20.6.-28.6. (+-3 dny?) budu muset pracovně do města East London v J.A.R. a naprosto nečekaně si mohu sám dát dohromady cestovní itinerář s pro mne neuvěřitelným rozpočtem. Neměl bych překročit cca 2000EUR za zpáteční letenku, resp. cokoliv nad tuhle částku si možná budu muset hradit sám. A tak bych se chtěl zeptat, jakým způsobem byste se dopravovali. Hotel na místě není problém zamluvit třeba již od 18.6. a stejně tak letět zpět třeba o den později. Přiznávám, že mne láká zkusit Qatar business (asi s doplatkem) a navíc využít možnosti na den se v Doha zastavit, ale třeba někdo máte lepší nápad. Ohledně místa odletu preferuji něco v rozumné vzdálenosti od Plzně - PRG, MUC apod. Díky moc,  Tomáš  .

East London v červnu

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Dobrý den,

vypadá to,  že v termínu 20.6.-28.6. (+-3 dny?) budu muset pracovně do města East London v J.A.R. a naprosto nečekaně si mohu sám dát dohromady cestovní itinerář s pro mne neuvěřitelným rozpočtem. Neměl bych překročit cca 2000EUR za zpáteční letenku, resp. cokoliv nad tuhle částku si možná budu muset hradit sám. A tak bych se chtěl zeptat, jakým způsobem byste se dopravovali. Hotel na místě není problém zamluvit třeba již od 18.6. a stejně tak letět zpět třeba o den později. Přiznávám, že mne láká zkusit Qatar business (asi s doplatkem) a navíc využít možnosti na den se v Doha zastavit, ale třeba někdo máte lepší nápad.

Ohledně místa odletu preferuji něco v rozumné vzdálenosti od Plzně - PRG, MUC apod.

Díky moc, 
Tomáš

0

Dobrý den,

tak jsem koukal, a aby jsme se vešli do toho rozpočtu, tak v Business class vychází do toho vašeho rozpočtu British Airways + poslední úsek do East London operuje South African Airways, vychází to na 2050 eur z Mnichova (20.6. - 29.6.), Qatar by byl s mnohem větším doplatkem (400 e)

0 Citovat

Je to tak, otázka která mne napadá je, zda by ten doplatek stál za to nebo to nemá cenu.

0
2 reakce