Dá se zabránit overbookingu rezervací sedadla?
Ty máš ale smolíka. Já bych to bral sportovně. Pokud nevěříš na osud, statistika už musí hrát v tvůj prospěch.
Tak já s nimi zažil onen "průser" na letišti ve Vídni, jinak nikde. :) UIA byla náhodnou hodně prozákaznická aerolinka, dokud nezačali šetřit. Takové hladké řešení problémů (online, nemyslím tuto konkrétní situaci přímo na letišti) jsem jinde nezažil.
mikir napsal(a):ale vetsinou kdyz je pruser tak je to na tehle ruskych letistich i kdyz uz treba ruske nejsou
Mikire, prosím přestaň nám neustále dokazovat jaký jsi ignorant.
overbooking je aj stand by?
Lebo ten som zazil raz vo viedni, a nakoniec ma posadili do biznis triedy takze potesilo.
A druha krat v usa, ale tiez nakoniec nasli miesto, bohuzial len obycajne.
Vždyť je to easy, stačí na letiště přijít o hodinu dřív. Ono se občas stane, že ty doporučované 2 hod. jsou "tak akorát" a opakované zkušenosti s daným letištěm se to špatně odhaduje.
A co tím chceš říct? Takových hovadin ti sem může kdokoliv nasypat....
eremi ,cekal jsem to , reagoval jsem jen na toho ignoranta jak pise Petr76 ,je to mimo tema cele .vim ze v USA je tech nehod taky hodne , slo puvodne o nepochepeni joxe ..proste UIA neverim a neletel bych s nima , stejne jako s Aeroflotem a nemam chut litat na vychod ( byvale SSSR ) nic vic nic min
Už jsi nám to tady řekl asi 100x, nikomu,kdo to ještě čte to nemohlo uniknout,takže nam to uz rikat nemusis, ty si lítej svým milovaným dobytcakem jménem Ryanair a ostatní nech lítat čím chtějí. Mimochodem UIA je asi o 3 úrovně vys než FR a to jsou v podstatě taky low cost.
Nejvíc mě ovšem fascinuji Tvé zasvěcené komentáře a hodnocení věci o kterých vůbec nic nevíš-v tomto případě UIA a Aeroflotu,se kterými jsi letěl kolikrát? Tipuju,že nikdy. Kolikrát jsi byl na nějakém ruském letišti nebo na ruském letišti,když už není ruské abych mluvil Tvou řečí?
[citace="tonic"]
Letecke nehody na Ukrajine podla Mikira - dve, za ktore nemohli letecke spolocnosti.
Tak se to uplne vyhodnotit neda , kazda spolecnost co lita nad vzdusnym prostorem kde se valci ,litaji rakety atd ,,za pripadnou katastrofu svym zpusobem muze i kdyz ten prostor neni uzavreny ,kazdy ma moznost letet jinudu ,pochopitelne by oklika stala vic
Trefort napsal(a):
Chci slyšet, jestli se vyplatí si u aerolinek připlatit za konkrétní sedadlo a nenechat si přidělovat nějaké random. Já si většinou dávám random, když kupuju letenku, protože mi to je jedno. Kdybych ale veděl, že ti, co mají s letenkou booknuté i konkrétní sedadlo, tak se autoamticky nestanou obětí overbookingu, tak bych si za konkrétní sedadlo raději připlatil.
Jak už tu zaznělo,důležité je co nejdřív udělat check in,kdo bude mít černého Petra z cestujících bez statusu se vybírá dle provedení check inu odzadu. Takže buď udělat co nejdříve online check in (hlavně u low costu může koupě sedadla pomoct,protože můžeš udělat check in dřív díky tomu) nebo dorazit na letiště co nejdříve pokud neudělaš check in online a máš z toho takovou panickou hrůzu.
[citace="eremi"]
Už jsi nám to tady řekl asi 100x, nikomu,kdo to ještě čte to nemohlo uniknout,takže nam to uz rikat nemusis, ty si lítej svým milovaným dobytcakem jménem Ryanair a ostatní nech lítat čím chtějí. Mimochodem UIA je asi o 3 úrovně vys než FR a to jsou v podstatě taky low cost.
Nejvíc mě ovšem fascinuji Tvé zasvěcené komentáře a hodnocení věci o kterých vůbec nic nevíš-v tomto případě UIA a Aeroflotu,se kterými jsi letěl kolikrát? Tipuju,že nikdy. Kolikrát jsi byl na nějakém ruském letišti nebo na ruském letišti,když už není ruské abych mluvil Tvou řečí?
Dobre UIA v TOP 100 na Skytraxu nefiguruje vubec ,Aeroflot 22 , Ryanair 59... Byl jsem pred lety v Moskve ,pres Kyjev jsem jel vlakem ,jinak nikde ani ty nove pobaltske staty , ovsem usudek si snad muzu udelat i s toho co ctu a kdyz hasici nejspou pripraveni a uhori 41 lidi kvuli neschopnostti personalu , nebo se doctu ze pilot letadla jevil znamky opilosti coz sice Aeroflot poprel , ale presto ho vymenili ,protoze cestujici s nim, odmitli letet, tak co si asi tak muzu myslet
Tim bych to uzavrel a vratil to k overbookingu ..v low costech jsem se s zadnym nesetkal, ani o zadnem neslysel, proto me puvodni tema facsinovalo ze ma nekdo 35 % letu potize
.A jen si rypnu trosku , kolikat si letel s Ryanairem ,ze ho nazyvas dobytckakem ? Merim asi beznych 180 cm a ani ve starych typech sedacek ,ani ted v tech novych s mistem na nohy problem nemam ,ty starsi mi mozna prisly pohodlnejsi, s mene mistem, ty nove jsou s vice mistem ,mozna trosku tvrdsi ale v pohode , loni jen Ryan 43 letu ,letos uz 8 ...ale klidne poletim s jinymi ,kdyz nabidnou neco s Corku at nemusim pres Anglii nebo do Dublinu ,,, KLM me nespasi ani Aer LIngus
Dobytcak nemusí souviset jen s místem na nohy,ale kulturou cestování.Posledni roky se jim snažím sice vyhýbat,pokud to jde, ale i tak mám s FR za sebou několik desítek letu.