Nazdar bazar, už se mi výlet krátí a já aktuálně hledám letenku zpátky do Čech. Poletím z Javy nebo Bali, to ještě záleží, hledám nejlevnější možnost a zatím nic moc. Nejlevnější je FlyScoot do Berlína (přes Singapur) což po přidání zavazadla a jídla už tak levné není. Letenky jsou kolem 10 000 což mi přijde hodně, když si vezmu že za to můžete mít někdy i zpáteční letenku. Jinak letenka kamkoliv po JV Asii není problém, ale pak do Evropy, ideálně ČR už je fakt šílenost až přímo zrůdnost (cena, přestupy, čekání) Za každý dobrý nápad nebo radu děkuji!  .

Jak se nejlépe dostat z JV Asie (Indonesie) do Prahy

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Nazdar bazar,


už se mi výlet krátí a já aktuálně hledám letenku zpátky do Čech. Poletím z Javy nebo Bali, to ještě záleží, hledám nejlevnější možnost a zatím nic moc. Nejlevnější je FlyScoot do Berlína (přes Singapur) což po přidání zavazadla a jídla už tak levné není. Letenky jsou kolem 10 000 což mi přijde hodně, když si vezmu že za to můžete mít někdy i zpáteční letenku.


Jinak letenka kamkoliv po JV Asii není problém, ale pak do Evropy, ideálně ČR už je fakt šílenost až přímo zrůdnost (cena, přestupy, čekání)


Za každý dobrý nápad nebo radu děkuji!

0

7.2. Saigon - Varšava LOT 2930,-Kč

0 Citovat

Top!

0 Citovat

Potrebuji pozdeji tak 22.2. a nemuzu to najit :\

0 Citovat

To je LM  cena, checkuj to, zda se něco objeví...

0 Citovat

cali napsal(a):

To je LM  cena, checkuj to, zda se něco objeví...

ty jo vubec :/

0 Citovat

Tak jestli potřebuješ 22.2. tak LM cena bude tk max 20.2...

0
6 reakcí