Dobry den hledam nejakou letenku od 10.9.2014 tak na mesic popripade s moznosti otevreneho navratu z Prahy do Tirany.Poletim ja a dve deti dcera 3 roky syn 6. Dekuji .

Letenka Praha-Tirana

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Dobry den hledam nejakou letenku od 10.9.2014 tak na mesic popripade s moznosti otevreneho navratu z Prahy do Tirany.Poletim ja a dve deti dcera 3 roky syn 6.
Dekuji

0

Zdravím,
obecně do Tirany úplně levné lety nejsou. Z Prahy se dá najít zpáteční pro dospělého okolo 6500 Kč s jedním přestupem s Austrian Airlines ve Vídni anebo nízkonákladově, ale s nutností přenocovat v Miláně, což není ideální, tím spíš ne s dětmi. Z Budapešti lze sehnat let za 4500,- http://bit.ly/1o6gPXn - ale pokud s sebou berete zavazadlo, zase se to prodraží, proto asi ta varianta z Prahy se zavazadlem v ceně vyjde lépe. Existuje levnější možnost z Prahy s Alitalií asi o 1000 Kč levněji (= 5500 Kč), ale s nutností nocovat na letišti v Římě, a to není asi moudré. Alternativou může být let z Mnichova s Alitalií (přestup v Římě) v ceně pod 6000 Kč, ale jen pokud jste někde ze západních Čech. Třeba Vám poradí někdo nějakou jinou variantu, kterou jsem neobjevil.

Dítě pokud se nepletu se obvykle bere od 2 let výše, takže dcera již bude potřebovat také vlastní letenku a obávám se, že ceny dětských letenek jsou nižší jen o 10-20% než dospělé ceny, takže nepočítejte s výraznou úsporou.

0 Citovat

My prave litame celkem casto,hlavne casto vyuzivame z prahy do milama s CSA a pak nizkonakladovkou z Milana do Tirany vetsinou Air One.Ovsem i tak nas to vychzi na nehorazne penize kdyz beru fakt ze kupujeme letenky na dvakrat,proto zkousim hledat neco jineho.

0
2 reakce