Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
benq212 napsal(a):Je možné let zrušiť s použitím wizz flexu aj v prípade že si spravím check in? Resp. Ma nejaký dôvod robiť check in keď reálne neplanujete letieť?
To by me taky zajimalo, k cemu ten check-in, panove? Radeji jsem to taky nedelal, abych pak nemel problem s rusenim skrze wizz flex...
indierock napsal(a):Plus potvrdenie pre lety GDN-LWO/HRK
https://www.airport.gdansk.pl/lo...n1817.html
To je hezky, diky za tip. Bohuzel mam vsechen investicni kredit zasekany v letech, ktere jsou sold-out, ale jeste zadny cancel... :-D
Ano aj ja teraz budem kontrolovat kedy nabehne kredit spat za tento GDN-LWO, aby som ho stihol preinvestovat na Rumunsko. Tam by mal kazdu chvilu vyjst novy NOTAM, kedze platnost stareho (s banom pre 9 krajin) konci dnes o 21:00. No uvidim, ci WIzz nebude drzat rezervaciu az do zajtra, kedze odlet je az poobede.
Ivo napsal(a):Už nejsou v prodeji...
To je hezky, diky za tip. Bohuzel mam vsechen investicni kredit zasekany v letech, ktere jsou sold-out, ale jeste zadny cancel... :-D
GDN-LWO mi jeste jde koupit. Stejne tak bych sazel na zitrejsi LTN-IEV.. bohuzel, nemam co tocit momentalne :-D
Jenze tak daleko nedojdu, kdyz vse beru s wizz flex. Pokud to nezrusi wizz, rusim to ja nejpozdeji 3h pred odletem. Takze ke zpozdeni se nedostanu a pak v tom nevidim smysl..?
Mne prijde jeste jedna vec zarazejici. Wizz zrusi let treba 4h pred odletem (viz. vcera IEV-ATH) ale cestujici si musi zazadat o rebooking ci refund do 3h pred planovanym odletem. To je trosku hardcore, ne?
DimikUK napsal(a):
Muzes z toho vydolovat prachy kdyby to melo zpozdeni.
Fakt stačí checkin? Nemusíš být na palubě?
Qlk napsal(a):
Fakt stačí checkin? Nemusíš být na palubě?
benq212 napsal(a):Čo myslíte, zajtrajší Kharkiv-Gdansk poletí či nie? Stále sa dá kúpiť.
Nepoleti, uz som to postoval vyssie, zoznam zajtrajsich priletov/odletov v GDN.
Právě mi přišly SMS o posunutí času odletu o obou ranních letů IEV-KRK i IEV-WAW na 12,00.
Nicméně v rezervacich vidím stále ráno 6,00 a 6,05.
Už mi přišel i email, kde píšou, jaké mám možnosti. Je tam samozřejmě i 120% kredit. Ale ve skutečnosti to zatím nikde udělat nejde.
Nikdo zde neodpovedel, zda jde zrusit let s wizz flex i pote, co byl udelan check-in.. nevite?
Vzhledem k tomu, že lze u zpátečního letu zrušit let zpět i po odletu prvního letu tak si myslím, že to s checkinem nemá nic společného.