Ahoj všem cestovatelům,  chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair.  Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc,   .

Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID

Založila ve fóru Letecké společnosti

Přemýšlím, že přebookuju let z Kanárů a budu tu o měsíc dýl (naštěstí jen za pár stovek). Riskli byste to na vašem místě nebo radši rychle do ČR? :D

0 Citovat

Pokud bych měl tu možnost, do Čr bych rozhodně nespěchal, na konci října mám týden dovolené a už se nemůžu dočkat až někam vyjedu, i když cílová destinace se bude vybírat až uplně na poslední chvíli :D 

0 Citovat

Dnes mi Wizz zrušil let, kde jsem měl zakoupená místa. Požádal jsem o vrácení ve formě kreditu, ale dostal jsem pouze 120% ceny letenky, poplatek za sedadla se nevrátil. Je to normální? Má smysl se to snažit řešit?

0 Citovat

Není to normální, volat nebo info@wizzair.com

0 Citovat

Resil nekdo vraceni penez na bankovni ucet? Nemyslis tedy na kartu, to prislo zpet do nekolika dni. Jak dlouho to trva? Uz 2 mesice a nic. 

0 Citovat

Kupoval som dnes letenky na 7/2021. Členstvo WDC mám platné len do 5/2021 a napriek tomu mi išlo uplatniť zľavu pre WDC bez toho aby som to členstvo zaplatil na ďalší rok. Má to takto fungovať? Myslel som si, že keď let nespadá do obdobia môjho členstva tak musím zakúpiť ďalšie.

0 Citovat

Ne, důležité je členství v okamžiku nákupu letenek.

0 Citovat

Áchjo, tak Španělsko a Portugalsko z Vídně zrušeno komplet na říjen, částečně listopad :( :( 

0 Citovat

Dnes zrušeno PRG-LCA na Vánoce, přes infolinku nelze přebookovat na PRG-KUT na prázdniny ani na VIE-TFS přes Vánoce. Žádný překvápko se tedy nekoná :(

0 Citovat

Larnacu jsem mel taky z Prahy na Vanoce. To TFS z Vidne jsem chtel zkusit, skoda :-(. I kdyz, mozna zkusim i tak stesti, treba chytnu mileho operatora na lince :-). 

0 Citovat

Dá se tam zavolat několikrát ;) Já jsem to měl asi zkusit taky. Mám to na konec listopadu se změnou a radši jsem měl tak dlouho zkoušet, až by mi to změnili na začátek října. Za takových podmínek jim na to peču. Špejle tam, špejle zpátky a při mém štěstí vytékající mozkomíšní mok nebo aspoň krvácení z nosu.

0 Citovat

Da, ale mam pocit, ze se pres leto zocelili a nove sjednotili svuj postup. Ani pri x pokusech jsem jiz nikdy nedostal odlisny pristup od operatora oproti svym kolegum..

0 Citovat

Dej vědět, jak úspěšný budeš. Já to když tak přebookuji na Velikonoce, když to dovolí milý operátor. Destinací je tam dost - Corfu, Rhodos, Petrohrad, Menorca, Sicilie, Kypr.

ps. když jsem se zeptal na to TFS, tak operatorka jestli jsem se nezblaznil že chci zmenit letenku v cene 10E na letenku která ted stoji 160E, rekla to teda trochu diplomaticteji

0 Citovat

Michal napsal(a):

Špejle tam, špejle zpátky a při mém štěstí vytékající mozkomíšní mok nebo aspoň krvácení z nosu.

ti nevim, dle tvych prispevku bych ocekaval na spejli spise hlady mrtveho mozkozrouta

0 Citovat

Len s tym vyvolavanim pokracujte nech to zatrhnu tak isto ako 120% kredit

0 Citovat

Tak ted jsem se vytočil. Zrovna mi přišla změma od Wizzu. Ty zasrani změnili let z VIE do FCO na CIA. Měl jsem to jako přískok do  BOG s přestupem 3,5 hod a ted je to v čudu. Zajímavé, že na jejich stránkách to v systému ještě není. Snad vydrží Ryanair, jinak budu muset nocovat.

0 Citovat

potrebujem predlzit platnost cca 60eur v kredite (pouzity flex). nejake napady?

0 Citovat

Larnaca z Prahy na co nejdriv.. restart uz posunuli o mesic a podle me ho zas posunou. To samy Tirana na prosinec, to podle me nerozlitaji na 90%. Ale jistoty tohle nejsou samozrejme. 

0 Citovat

V pondělí se sjednocují podmínky [ čti omezení ] pro cestování podle jednotného semaforu EU. Tím zřejmě cestování do zahraničí pro ČR končí. 

0 Citovat

ak si prikupim k letenke Flex pre pripad, ze by mi ju Wizz nezrusil, a Wizz ju nakoniec zrusi a ja si zvolim prevedenie kreditu na ucet na zaklade ich cancellation, vratia mi kredit aj za Flex?

 

0 Citovat

Ano

0 Citovat

diky. urco to tu niekto spomenul, ale nevedel som to dohladat. 

tak to je pecka, mozem skusat, dokym to nevyjde :)

0 Citovat

mato napsal(a):

diky. urco to tu niekto spomenul, ale nevedel som to dohladat. 

tak to je pecka, mozem skusat, dokym to nevyjde :)

 

Presne tak :-)

0 Citovat

Jen teda asi doufat,že to vyjde ideálně napoprve,jelikož pokud nezruší oni,tak o ten poplatek za flex přijdes a pokud by to bylo několikrát,tak už to je dost peněz:)

0 Citovat

preco? ked to nevyjde, tak si den pred letom rebooknem letenku o mesiac neskor / na iny route .. a opakujem, dokym nepride uspech. 

alebo mi nieco uslo?

0