Ahoj všem cestovatelům,  chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair.  Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc,   .

Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID

Založila ve fóru Letecké společnosti

Přišly mi tři e-maily se změnou lety od Wizzu. Zatím ale po přihlášení do profilu v něm nevidím žádné oznámení ani to, že by šly změnit nebo zamítnout. Ještě někdo to tak má?

Ještě před nějakým časem e-mail přišel až v čase, kdy to dávno bylo propsané do profilu. Teď nejdřív e-mail a pak možná v profilu. Nebo Wizz připravuje nějakou změnu uživatelského zážitku :)

Chtěl jsem si hned přesunout Kazaň z května na červenec, abych měl šanci na další změnu. A nejde to :D

0 Citovat

Ja mam 6 emailov a ani jeden z tych letov o ktorych som pisal vo vedlajsom vlakne. Rovnako mi nejde zmenit ani jeden :)

0 Citovat

Michale, radost nás konečně vidět se  bavit o letenkách. Mám 6 emailů o změnách, ani v jednom případě do není "propsáno" do manage my bookings, kde se vše tváří že letí jak bylo bookovano. Takže jsme v tom 2, minimálně.

EDIT: tak už 8 emailů z WIZZu se změnama, ani jeden není propsán do MMB, ale voughne píše cosik o to že už to naskočilo, takže trpělivost.

 

0 Citovat

V appke uz su zmeny letov o ktorych email zatial neprisiel, tak mne neostal kamen na kameni (zmena zatial v 11 pripadoch)

 

0 Citovat

Uz to naskocilo, "zabava" zacina :)

Edit: uz dosli aj ostatne zmeny, takze z 19 letov 14 zmien :D

0 Citovat

Mám druhého Ježíška. Změněna Astana, Abú Dhábí i Tromso...

Jen dubnový Kišiněv stále drží (pravděpodobnost proletění 0,666%). Stejně Jerevan na podzim. Jinak mám 10 plně flexibilních rezervací :D

EDIT: Abú Dhábí už měnit jde, ale Kazaň ještě ne. Dám tomu čas. Přinejhorším to jistí linka, a to má čas.

0 Citovat

Rebooking GDN-TOS mají krásně zabugovaný.

EDIT: Tak glitch je pryč :(


bug.jpg
bug2.jpg

0 Citovat

Máte někdo podobně jak já, že systém nabídne nový datum letů, ale když prohlížím kalendář, tak tam nejsou vůbec žádné lety? Např. Pardubice - Lvov

0 Citovat

Zatial nejdu menit vsetky, ale postupne to nabieha. Je to sem-tam zabugovane, Alexandria - Malpensa mozno menit na akukolvek destinaciu v sieti Wizzu, ale pri pokuse o rebooking na uplne odlisnu trasu vypise, ze si mimo rozsah povolenej zmeny. Aj tak, poniektore zmeny potesia, niektore nie. Taka Suceava nejde zmenit na Kisinev, ale iba na Cluj.

 

0 Citovat

Prevíti zrušili Menorcu i Corfu na Velikonoce... Někdo tam vidí něco co by šlo letět na Velikonoce? 

0 Citovat

Hm, takže změny ještě nepropsány na VIE-Mýkonos a BUD-Kazaň. Jinde výběr vidím.

@tbu: Pardubice-Lvov mi nabízí rebook na Pardubice-Lvov nebo Pardubice-Kyjev. Nic víc.

Samotný kalendář na léto pro lety z Pardubic hlásí "No flight / Sold out". To může znamenat dvě věci - buďto linku zařízli nebo měnili / budou měnit časy letů a ještě se to neaktualizovalo. Vzhledem k tomu, že přišla flight change notification, mírně se přikláním zatím k pouhé změně.

Jinak jsem zvědavý, zda tahle trasa půjde přes telefon případně změnit např. na Praha-Kutaisi.

@Jan Vidim: Prevíti mi nezrušil Praha-Kišiněv na Velikonoce - tam se zatím letět "dá" :D

Letos je radost s Wizzem obchodovat. 10 plně flexibilních letenek z 12, a ty zbylé se jimi třeba ještě stanou.

0 Citovat

asi z 25 letu snad vsechny zmenene nejakym zpusobem. Pokud si vyhledate spoustu z tech linek s tim, ze chcete koupit novou letneku, tak to nenabizi zadne moznosti. Vypada to, ze hodne linek uplne zrusili na letni letovy rad. Bohuzel vc. Nur-sultanu :-(

0 Citovat

Michal: díky :-)

0 Citovat

Loni PED-ukrajina šla měnit přes telefon na PRG- Albánie, Bulharsko, Moldavsko. Víc jsem se neptal

0 Citovat

@Jan

Larnaca mi zatial drzi

0 Citovat

@Ivo: S Kazachstánem bych to tak tragicky neviděl. V kalendáři vidím lety i s cenou ;)

Měl jsem rebook Kutaisi do prostřed léta, tak teď mám plně flexibilní letenku po čas celého léta. Za 20 €. Snad to půjde proletět bez nutnosti použití skafandru a prohlídky tělesných dutin :-D


kaz.jpg

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

Prevíti zrušili Menorcu i Corfu na Velikonoce... Někdo tam vidí něco co by šlo letět na Velikonoce? 

I Santorini 😢

0 Citovat

Jsem zvědav co se z toho vyvrbí, přeci jen je divné, že by takový Rhodos, Alicante, Maltu, Soluň, ... úplně zařízli :o  

0 Citovat

V minulosti to tak bolo, ze pri niektorych linkach trvalo kym to nahodili, avsak pri pohlade na letne Korfu z Viedne ... som v rozpakoch.

0 Citovat

Wizz mi právě najednou hnul s Menorkou i Lvovem na léto. Nicméně nevadí, aspoň mám větší flexibilitu :)

0 Citovat

Taky mi s lety trochu hejbli a zflexibilnili Varšavu, Podgorici, Tiranu, Ohrid a Rhodos. Škoda, že jsem tenkrát nezarezervoval i Jerevan RT za 20€.

0 Citovat

Tak ten Nursultan tam museli zas nahrat. 

edit: v appce zadny lety do Nursultanu nejsou na rok 2020. 

0 Citovat

Ivo, psal jsem už dřív, jsou diskrepance mezi PC a aplikací Wizzu. Mám emaily o změnách, někde hnuly letem jen o pár hodin a zatím to žádnou změnu neumožňuje, někde nemám email o změně a hnout tím jde. Myslím že dneska IT oddělení WIZZu pochvalu nedostane. Jsem si jist, že takových kiksů jako třeba Corfu bylo a je víc, akorát už se s tím nikomu nechce jebat - zkoušet různé kombinace. Já na to narazil úplnou náhodou kvůli Lukáši Horákovi a jeho akcí LH na Corfu v hlavní sezoně za 3,5k, ze srandy jsem dal stejné termíny na CFU s Wizzem z Vídně a.... to už znáš. Mám 12letenek pro známé a 3 fare locky pro dalších 5 lidíá co to potřebují promyslet. Jinak cca 95% letů jsem měl s tím eurovým flexem(stejně jako ty), takže ty jejich pohyby z toho udělali jen ještě víc flex. Čím víc pruhů tím víc adidas... znáš to. Já už ale patřím spíš k cestovatelským skeptikům a třeba flexy z KTW do Lvova či Pardubic tamtéž jsem prostě porušil, protože už mám přehazování dost a třeba si za refundy přikoupím jedno velké kabinové zavazadlo

0 Citovat

Já lety zatím neruší. Poruším, až budu potřebovat kredit nebo až bude jasno, že nebudu moct letět. Snad jedině květnovou Kazaň posunu hned, co nejdál to jde.

0 Citovat

Ma zmysel skusit na infolinke reroute VIE-FAO na VIE/BUD-TFS?

0