Ahoj nabízím voucher u společnosti ryanair v hodnotě 1025,88EUR  = 28.211,7Kč  platný do 26.5.2021  prodám za 25.000kč hezký den DAvid  .

Prodám Voucher na hotel řetěy

Založil ve fóru Hledám letenku

21 reakcí

Ahoj nabízím voucher u společnosti ryanair v hodnotě 1025,88EUR  = 28.211,7Kč 

platný do 26.5.2021 

prodám za 25.000kč


hezký den DAvid

0

nie je voucher na meno?

0 Citovat

není je tam jen číslo voucheru. Muže uplatnit kdokoliv.

0 Citovat

Ok, lebo je to taká zvláštna suma a tak či to nebol voucher-refund za zrušené lety

0 Citovat

Tipuju, že to je voucher za zrušené lety.

0 Citovat

Jedná se o voucher za zrušený let .

0 Citovat

Tím pádem ho nemůže využít nikdo bez tebe, proto se tonic ptal, viz FR terms:

Travel Vouchers can only be redeemed by the recipient of the voucher.

Travel Vouchers are non-transferable

0 Citovat

Can I give my voucher to my family member or a friend?


You can pay for multiple travel companions as our voucher offers great travel flexibility. 

Myslím že není problém voucher předat dal . Není problem to komukoliv obednat. Snad není nikde podmínka že musím také cestovat ?

0 Citovat

Jo můžeš zaplatit i za někoho jiného, podívej se dolů na T and C, je tam to, co ti cituju, bookovat musíš na svůj účet, ještě jsem to nezkoušel uplatnit, ale vzhledem k tomu, že je nepřenosný, tak počítám, že budeš muset koupit letenku i pro sebe.

0 Citovat

Tak není problem rad někomu booknu lety:-)

0 Citovat

Pochybuju, že se dá booknout letenka pro někoho jiného bez toho, aby alespoň jedna letenka byla na tebe. Jinak voucher je samozrejme neprenosny.

0 Citovat

Můžeš ho použít pro kohokoliv, ale sám musíš být uveden v na prvním místě v seznamu cestujících. Tak mi to bylo prezentováno v on-line chatu. Stejně tak ten nákup může provést kdokoliv jiný na svůj účet, ale tebe i tak musí dát na první místo. Takže když budeme rodina o 4 členech a já to koupím za 25k, tak můžu pro každého koupit letenku v hodnotě 5k + jednu pro tebe. :-) Edit: to jsem napsal blbě, voucher má vyšší hodnotu, ale ten princip je zřejmý.

0 Citovat

Trochu bych to poupravil, Prodejce teoreticky nemusí být osobou na prvním místě, stačí, když se bude dotyčný jmenovat stejně. Jinak je to neprodejné.

0 Citovat

Jj, jedna letenka pro mrtvou duši. :-)

0 Citovat

Tak v tom případě možno žároveň prodat se slevou za cenu letenky která by měla být pro me plus jeste sleva z celkové ceny ...

0 Citovat

Sniž cenu, jinak je tohle o ničem. Pokud bude dobrá cena, on si kupec už poradí. 

0 Citovat

tak nemylil som sa, tiez mam takto dva vouchery na kamaratove meno a ako sme skusali, tak musi byt cestujuci, inak ten voucher system nezoberie. A potom ako Michal zistil, voucher sa neda uplatnit na vianocne sviatky a novy rok.

0 Citovat

Tohle je prostě neprodejný, protože nikdo nepotřebuje zrovna u ryanairu kupovat letenky za 20.000 aby ušetřil 10% z ceny. Navíc s velmi omezeným uplatněním. Můžeš to zájemcům vystavovat individuálně, ale při každé objednávce příjdeš až o 50% ceny. 

0 Citovat

Nejlepší řešení je proletět to sám s rodinou nebo s přáteli. Pokud sám opravdu v žádném případě letět nemůžeš nebo nechceš, tak se s nimi (rodinou, přáteli) domluvit, koupit letenky jim včetně sebe a rozumně vyúčtovat... Nevěřím, že bys do roka ve svém okolí nikoho nesehnal.

0 Citovat

A ještě jedna poznámka.  U tohoto voucheru určitě nepůjde name change zdarma během 24 hodin.

0 Citovat

David G : proč zakládáš několik vláken na stále stejné téma???

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Nejlepší řešení je proletět to sám s rodinou nebo s přáteli.

Podle mně je nejlepší řešení zažádat si o refund přes chat a počkat, až Ryanair začne peníze vracet. Shodou okolností mi zrovna dneska přišel od Ryanairu email, že moje žádost o refund byla zprocesována a peníze budu mít na účtu za 5-7 dní.  

0
21 reakcí