Prodám Voucher na hotel řetěy
Ahoj nabízím voucher u společnosti ryanair v hodnotě 1025,88EUR = 28.211,7Kč
platný do 26.5.2021
prodám za 25.000kč
hezký den DAvid
Tím pádem ho nemůže využít nikdo bez tebe, proto se tonic ptal, viz FR terms:
Travel Vouchers can only be redeemed by the recipient of the voucher.
Travel Vouchers are non-transferable
Can I give my voucher to my family member or a friend?
You can pay for multiple travel companions as our voucher offers great travel flexibility.
Myslím že není problém voucher předat dal . Není problem to komukoliv obednat. Snad není nikde podmínka že musím také cestovat ?
Jo můžeš zaplatit i za někoho jiného, podívej se dolů na T and C, je tam to, co ti cituju, bookovat musíš na svůj účet, ještě jsem to nezkoušel uplatnit, ale vzhledem k tomu, že je nepřenosný, tak počítám, že budeš muset koupit letenku i pro sebe.
Pochybuju, že se dá booknout letenka pro někoho jiného bez toho, aby alespoň jedna letenka byla na tebe. Jinak voucher je samozrejme neprenosny.
Můžeš ho použít pro kohokoliv, ale sám musíš být uveden v na prvním místě v seznamu cestujících. Tak mi to bylo prezentováno v on-line chatu. Stejně tak ten nákup může provést kdokoliv jiný na svůj účet, ale tebe i tak musí dát na první místo. Takže když budeme rodina o 4 členech a já to koupím za 25k, tak můžu pro každého koupit letenku v hodnotě 5k + jednu pro tebe. :-) Edit: to jsem napsal blbě, voucher má vyšší hodnotu, ale ten princip je zřejmý.
Trochu bych to poupravil, Prodejce teoreticky nemusí být osobou na prvním místě, stačí, když se bude dotyčný jmenovat stejně. Jinak je to neprodejné.
Tak v tom případě možno žároveň prodat se slevou za cenu letenky která by měla být pro me plus jeste sleva z celkové ceny ...
tak nemylil som sa, tiez mam takto dva vouchery na kamaratove meno a ako sme skusali, tak musi byt cestujuci, inak ten voucher system nezoberie. A potom ako Michal zistil, voucher sa neda uplatnit na vianocne sviatky a novy rok.
Tohle je prostě neprodejný, protože nikdo nepotřebuje zrovna u ryanairu kupovat letenky za 20.000 aby ušetřil 10% z ceny. Navíc s velmi omezeným uplatněním. Můžeš to zájemcům vystavovat individuálně, ale při každé objednávce příjdeš až o 50% ceny.
Nejlepší řešení je proletět to sám s rodinou nebo s přáteli. Pokud sám opravdu v žádném případě letět nemůžeš nebo nechceš, tak se s nimi (rodinou, přáteli) domluvit, koupit letenky jim včetně sebe a rozumně vyúčtovat... Nevěřím, že bys do roka ve svém okolí nikoho nesehnal.
A ještě jedna poznámka. U tohoto voucheru určitě nepůjde name change zdarma během 24 hodin.
mirjur napsal(a):Nejlepší řešení je proletět to sám s rodinou nebo s přáteli.
Podle mně je nejlepší řešení zažádat si o refund přes chat a počkat, až Ryanair začne peníze vracet. Shodou okolností mi zrovna dneska přišel od Ryanairu email, že moje žádost o refund byla zprocesována a peníze budu mít na účtu za 5-7 dní.